- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Edifier S730D-ről mik a vélemények?
-
macikos
addikt
Minél olcsóbban
Az a lényeg, hogy aktív 2.0 vagy 2.1-es rendszer legyen, olyan, aminek minél nagyobb a teljesítménye és minőségre is tökéletes
Távirányító meg ilyenek nem kellenek, csak jó basszus, jó hangok zenéhez. Nem drum&bass és hasonló hulladék zenéről van szó, amiben csak basszus van, de a lényeg, hogy odavágós legyen az egész
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Akár 150ezer forint is, csak jó legyen.
A szobámba lesz, de szeretném, ha olyan lenne, hogy max hangerőn azt érezzem, mintha valami koncerten lennék, diszkóban,stb. Szóval hogy "a sz*rt is kirázza belőlem" Olyan hangrendszer, amire házibuliban simán lehet számítani. Amire a haverok azt mondják, hogy legközelebb is ide jönnek bulizni!
AMDFan: Haverjaim sokat hallgatnak D&B-t. Én utálom, fantáziátlannak tartom. Bocs, de szerintem olyan zene, ami kocsiba jó, abba is csak azért, mert a mélyek miatt hallja mindenki, hogy jössz meg hogy profi a hangcuccod A trance vonalat szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
-
macikos
addikt
Sziasztok!
A múltkor már kértem tanácsot hangfal ügyben. Szemezek is a Prodipe Pro 8 V2-vel.
Viszont ez aktív hangfal. A hangerőt meg ugye csak a forrásnál lehet szabályozni, tehát a számítógépen. Na ennek azért annyira nem örülök.
Milyen lehetőségek vannak még hangerőszabályzásra?
Passzív hangfalat nem akarok, mert akkor erősítő is kell.
Ezeknél a hangfalaknál hogy van? Van master és slave? Vagy mindkettőre külön kell adni a jelet vagy hogy? Mert nálam 1 jackről menne a jel, de akkor a másik az hogy kapja a jelet? Na és az áramot? Azt is külön konnektorba kell dugni?
-
macikos
addikt
válasz Agyzuzo #20891 üzenetére
Azt hittem, hogy van master és slave, mert például a Dynaudioból néztem vezeték nélküli aktív hangfalakat (igaz, az már magasabb kategória ) és ott volt master és slave, meg van távirányító is.
Na de visszatérve a Prodipera. Akkor hogy lesz belőlük bal vagy jobb? Hogy osztom szét a jelet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest