- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózatokról alaposan
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
válasz Agyrák666 #52624 üzenetére
Persze. Milyen csatik vannak a gépen? [link] Ez pl jó lehet hozzá, vagy van hosszabb is, de más gyártónak is van hasonló kábele.
(#52625) Agyrák666
Biztosan működne, de akkor megint másfajta kábelra lenne szükséged. Minősége eléggé kérdéses, ha van érdemes aptx, vagy újabb szabványt támogatót keresni (már ha a telefon támogatja) -
gubabela
senior tag
válasz Agyrák666 #52627 üzenetére
Nem, tudom, még 2 bemenetről nem próbáltam, a leírásában sincs benne, de elvileg mennie kell. Annyi, hogy akkor kelleni fog egy megfelelő kábel hozzá. Pl: pc-jack/trs kábel-m-audio, a másik meg bt-rca/xlr kábel- m-audio. Ha nem menne valamiért, akkor létezik rca jelosztó (nem drága) és azon lehetne kapcsolni a bemenetet
-
válasz Agyrák666 #52715 üzenetére
Azt nem tudom, de ezek az aktív stúdiók üresjáratban simán bekajálhatnak 20-30 wattot is (főleg AB-osztályú erősítővel). Ugyanígy DAC is zabálhat 10 wattokat. Pl egy pár Adam A7X 25 wattot kajál (D-osztály + AB-osztály "hibrid" erősítés), egy Lindy LDAC Pro meg 10 wattot, ezeket konkrétan lemértem.
Ha van rendes készenléti mód, abban 1 watt alatt szoktak enni. Pl a KRK hangfalaiban mind van ilyen, automatikusan készenlétibe állnak, ha nem kapnak jelet (asszem 30 percig). Ezt hallani is egy kattanással meg a KRK logó lámpája is elalszik ilyenkor. Ha újra jelet érzékel, bekapcsol (ha nem túl halk a jel). Az Eve-eknél meg nincs auto standby, csak ilyen gagyi kézi, de ennyi erővel rendesen ki is kapcsolhatnám.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
bajnokpityu
félisten
válasz Agyrák666 #52715 üzenetére
volt pont D2esem, olyan helyről jött, ahol sokáig nem volt kikapcsolva. semmi problémáját nem tapasztaltam.
hifiben szeretik nem kikapcsolni a cuccokat, mert úgy jobban szólnak, ill a kondiknak állitólag jobbat tesz a nonstop feltöltött üzem, mint a néha feltöltött, néha kisütött üzem.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok