-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagy_Matessz
aktív tag
válasz Sam8888 #2002 üzenetére
Hajaj
Mélyre szedtem cuccost. Teszt. 30hz frankón viszi de annál lejjeb már nagyon maxra kellet tekerni a volumet.
Defaulton van a Bass poti. Ma kicsit tekergettem, attól parázok hogy egy bass test vagy
dubstep számoknál ami a mélyre épül ott mikor mozog a membrán, van itt egy rács és annak hát gondolom nem csapódik, vagy igen? vagy hogy van ez a dolog?
Bár ha csapódna akkor 1-2 hét és kuka.Haverom Logitech Z4et vette. Nagyon kis aranyos. igaz 80 watt de mondja hogy igy elég. Meg én is ezt az állat Z2300at kb egykét alkalommal tekertem fel
Durva hogy elötte 4 hangfal, egy Erősitő, és igy ezek űberelik. Sokkal kisebb helyet is foglal. Árban meg szerintem ha iylen 30 alá megy az korrekt.Kell egy kis pénz? Dolgozz velem
-
MODERÁTOR
válasz Sam8888 #2082 üzenetére
Esetleg, de akkor külön dobozt kell neki csinálni és az érintésvédelemre is figyelni kell. Régi szép idők a P380-nal... Tényleg jó dolog volt, hogy külön volt a trafója; szőnyegre letettem, nem zúgott.
Egyszerűbb (ha már szétszedi az ember, hogy kivegye a trafót), ha betesz az ember egy rezgéscsillapító gyűrűt/tömítést/alátétet a trafó alá és kész.
De jó, hogy a Z-5300-zal nincs ilyen probléma...Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Sam8888 #2084 üzenetére
Kb. ugyanaz a belseje, mint a Z-5500-nak.
Egyébként itt egy gyönyörű cuccot varázsolt valaki egy Z-5500-ból.A Z-2300-ban egy TengBand W8-670Q sub van, ami kicsit már gyárilag túlhajtott.
A Logitech által megadott adatok:
Teljes effektív teljesítmény: 200 W (effektív)
Magashangsugárzók: 80 W (effektív; 2 x 40 W)
Mélyhangsugárzó: 120 W (effektív) - A gyári adat szerint 140W a maximális teljesítménye, 70W az RMS zenei teljesítménye, tehát itt "kicsit" felfelé kerekítettek. De az is elképzelhető, hogy külön megrendelésre készítette nekik a TengBand.A szatellitek: kép1, kép2, kép3
A hagnrendszer dobozán (csomagolódoboz) van egy ábra a mélynyomó felépítéséről (úgy emlékszem...)
Harrrr!!!!
-
kockanadrag`
csendes tag
válasz Sam8888 #2131 üzenetére
Hát igen a Z-2300 elég jól tolja a basszust. Családi házunk van és egyszer megnéztem hogy FÉLIG feltekerve a hangerőt meddig hallatszik el de jó pár házig még az utcán A szobámba pedig ha nem biztonsági üveg lenne az ablakon akkor már nem lenne egyáltalán
Szóval jó cuccI'm pretty sure Celeron is translated from the Greek word useless.
-
-
eddie17
addikt
válasz Sam8888 #2226 üzenetére
a gatyádat is logobtatja a mély
Ezen jót röhögtem, vizuális típus vagyokMás: Hazajövök munkából, mi vár a szobámban? A Z-3e-m
Majd holnap kötöm a géphez, most este már nem nagyon kéne
Nagyon pöpec a cucc, ég és föld a minőség, a tacskó 5.1-hez képest...
Holnap délelőtt falbontás lesz (tudom ez nem szól akkorát, de azért csak-csak)[ Szerkesztve ]
-
Major Major
senior tag
válasz Sam8888 #2263 üzenetére
Köszi a válaszokat!
veszel hozzá PC-távirányítót
ez azért nem jó, mert egyrészt én a hangrendszert akarom hangosítani, nem a szoftvert, másrészt ha összekötöm a géppel, attól még a notebookot nem fogom tudni vezérelnitaláltam még egy típust:
Altec Lansing VS4221ahol nincs fizikai akadálya az oldalra fektetésnek, ott számít, hogy a mélynyomó áll vagy fekszik?
-
harry
veterán
válasz Sam8888 #2458 üzenetére
Szia, kösz a tippet Hát, szerintem ez lesz akkor, gyakran úgy sem cserél az ember hangfalat, ráadásul teljesítményben is nagyobb különbségek vannak lefelé, akkor meg inkább áldozunk erre. USB cuccon gondolkodtam én is. A bejáratással nem lesz gond
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest