- Starlink
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- AliExpress tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Nekem van összehasonlítási alapom - a nappaliban Genius 3600 (Orion ht520) van, és hallottam már z-3, z-4-et, és nem egy kategória, hangminőségében sem, hangerőben meg végképp nem. Egyébként a Z-3 szatellitjei önmagában, kategóriájában nem rosszak, de természetesen gyengébb (pláne középtartományban) a Genius egy-egy szatellitjénél..
-
-
South Velen
addikt
Valóban a legjobb lenne meghallgatni őket.
A Geniusnak is van bőven mélye, de a Z-2300-nak még több, és szerintem szebb is a Logi-é, de ez szubjektív. Viszont a szatellitek összetettebb zenénél utcahosszal maradnak le a Genius-é mögött. Amúgy albérletbe nem ajánlatos a Z2300, mert legfőbb erénye, a mély, gondolom, hogy kihasználatlanul marad a szomszédok miatt. -
-
Alex91
félisten
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
Connected Acoustic P1 + Sub 10, errol mit olvastal?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
kenacs
csendes tag
Régi Videoton 4 utasom volt.Iszonyat jól szólt.Aztán sajna elhasználódott a gumigyűrű és amire kicseréltük a közelében se volt a réginek.Aztán most ami elszállt az egy sima 3 utas Philips lágy puha basszussal. Most hogy laptopom van már illene hozzá egy 2.1 de zenére és filmre kell csak.Azt mondod ég és föld lesz?Havernak van egy noname 50 w -os 2.1-e Igen szépen szól távkapcsolós.annyi a bibi vele,hogy elég régi és búg alapból a mélynyomója.Majd kiderítem mi a márkája.
:S
-
-
Celtis
veterán
Húú! Köszönöm! Ez most erősen elgondolkodtat.
Még egy kérdés, igaz itt már kicsit off. A T20 méretben csak jobban megfelelne, lévén a PC hangszóróként a monitor mellé kerül. A T20 vs. 2000x hangzásban mire számíthatok? Gondolom a nagyobb űrméret miatt a 2000x mélyei erősebbek. -
vazsolt
csendes tag
idézet a Hangszórókvartett a Geniustól tesztből innen a prohardverről. érdemes elolvasni
"A két másik, 15 wattos hangfalban két 3"-os és egy 1,5"-os hangszórót találunk. A dobozok nagyon hasonlítanak az SP-HF 1200A készlet elemeire, ám az azonos, 300 mm-es magasság ellenére alapterületük kisebb, csak 96 x 89 mm-es."
-
Archer
őstag
-
bajnokpityu
félisten
az van ráirva, hogy DELTA A50K.
rákerestem neten,és lehetne még pár kérdésem?lefotoztam.1es kép a helye,ahonnan kitört
2. a poti darabokban
3. a nyák hátulja.ebből látszik,h elől van 3+3 lába, de mögötte van még kettő(gondolom kapcsoló)
na ilyet,aminek összesen 8 lába van,nem találtam a HEStoreban.eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
nem,sajna ennyi az adat.sok időt rászánni nem érdemes,mert ugyan karcmentes hangszóró,inkább csak eszmei értéke van.
azon gondolkodtam,h a két lábat összeforrasztom ideiglenesen,és akkor be lenne kapcsolva fixen.legalább azoknak a lábaknak is kierül a szerepe.vagy szted inkább ne rontsak a helyzeten?
eladó topping dac
-
dudika10
veterán
Miért ne lehetne, hogy a laptop hangosabb?
Simán rakhattak bele nagyobb érzékenységű hangszórót.Egyébként ennek a philips-nek is 2*3,5W a teljesítménye. Az érzékenységét nem találtam meg, ha megtalálja valaki akkor elég könnyű megmondani, hogy gyárilag hibás-e vagy tényleg ilyen halk.
És igen, a philips nem számít nagy névnek ezen a téren.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
eye4eye
csendes tag
pontosan igy van, a mélyen kivül mást nemlehet hallani és ez igy nagyon rossz
olyan hangszint vagy mit énsem találtam se a philips.com-on se semely más online boltnál. se a papirjaiban nemtalálok rolla informáciot. szerintem gyári hibás kell hogy legyen mert szerintem ilyen nemlétezik hogy ilyen halk szutykot piacra dobnának. Lehet nemjo a philips hangfelszerelésekben, de gondoltam csak ezt veszem mint valami noname izék.
Összegezve a dolgot. szutyok halk. ha elviszem valami szakemberhez a városban. ő megtudja csinálni? vagy kuka? -
dudika10
veterán
Úgy kezdte, hogy jó méllyel ajánljon neki valamit a 15k-s kategóriában. Szóval mind a geniusokat mind a T20-at hülyeség ajánlani neki.
(Bár a geniusokat nem annyira, azoknak van mélye, de messze nem olyan mint egy mélynyomós rendszernek...)
Szóval maradjon csak a z323-nál. Jó lesz az.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
Ugyan arról az erősen eltúlzott méllyel rendelkező x230-ról beszélünk?
Nem hülyeség a sztereo, de azért ha valaki erős basszust szeretne akkor nem igazán jó választás a geniusok közül akármelyik.
Bár a hibák ellenére megérik az áruk és jobb a hangképük is sokkal mint a 2.1 rendszereknek.Alex91: szimpatikus, főleg a külön erősítő, de "nem mind arany ami fénylik". A philips nem számít nagy névnek ezen a téren, bár ettől függetlenül csinálhat jót.
-
T1b33
tag
Használtan esetleg itt a prohardver adok-veszekben ha találok, bár nagy ritkaság, vagy amcsi ebay, ott van dögivel, de a postaköltség sajna nem kevés lenne+vám+áfa... Amcsiban asszem 150 dodo az új, itt a Pixel forgalmazta még anno, mikor kapható volt, és késöbb jött ki egy "wireless" verzió, ami kapható volt egy darabig nálunk is!
[ Szerkesztve ]
-
-
Roliiii
aktív tag
elkeztem összehasonlitgatni a subb 6 ohm os let 4 helyet és 23watt helyet 21 watt a sateliteknél pedig 3 helyet 4ohm és 8,5 helyet 9,5 watt. ez a 2 hangszoro 1 elöl 1 hátul és a padlora kikukucskálo mélynyomo, hát csak nem fejlödik vissza, akkor már csak dönteni kell hogy elagyam vagy megtartsam, jövöhéten meghozzák, adig van idönk böven gondolkodni.
[ Szerkesztve ]
http://www.ted.com/talks/shawn_achor_the_happy_secret_to_better_work
-
zka67
őstag
Nekem két pár Behringerem is van, az egyik a tévéhez a másik a pc-hez. Csak jót tudok róla mondani, egyáltalán nincs "doboz" hangja. Az 5.1-től eltekintve a filmnézés olyan, mintha moziban ülnék, kellemes mély és magashangokkal. Egy átlagos szobába szerintem több is mint elég. Zenehallgatáshoz is megfelelő, a hangerőt az elviselhetőség határáig feltolva sem torzit, nem rezonál be.
-
dudika10
veterán
Én is arra voksolok, hogy próbálják ki a z323-at.
Ezt a fórumon megtalálható magyar Genius support mondta. Ha még nekik se szóltak arról, hogy mi lesz a frissítés után akkor még hír se lehet róla.
Kizártnak tartom, hogy ne pótolnák a lyukat amit okoztak.[ Szerkesztve ]
-
oil
tag
Akkor megkérdezem tőle, hátha vevő rá!
Meg meghallgatom médiában...És mi a helyzet a z-3 vagy z-4 el?
z-3-at 10k körül kapni lehet használtan... jobb v rosszabb?PuMbA: Látom "földi" vagy! Ha arra járok kipróbálom...
Szeghalom alatt Ladány felé van egy pecás tó, oda szoktam járni néha tájban.. Amikor van időm!Ha még nem jártál, akkor nézz be ide!
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
"Néha azért kevés a mély, főleg pl. egy akciófilmnél.
És most nem is elsősorban az intenzitás hiányára gondolok, hanem inkább arra, hogy nem tud elég mélyre menni."Én is érzem, hogy nincs Z-2300 szintű mély, de elfogadható basszust ad ki [ilyen] frekvenciatartománnyal az Akai-m. Egy erősítő és gép közötti kábelcsere nekem hozott vagy 5-7Hz-cel mélyebb hangot, a 2000A-nál is érdemesebb szerintem egy olcsó, de vastagabb bolti kábelre kicserélni a gyárit a hangfal és a gép között.
"Szóval csak annyit akarok mondani, hogyha lenne 20- 25cm-es mélynyomós rendszer, amihez pl. 2000A méretű szatellitek párosulnak, akkor az valszeg még zenére is jobb lenne, mint a sztereo genius."
Én nem hiszem, hogy visszamennék 2.1-re az elhelyezési gondok miatt. Kíváncsi vagyok, hogy ez mit tudhat hiszen csak 5Hz választja el a Z-2300 mélyétől.
"így magam részéről inkább azt választom, hogy a mély legyen gyengébb, de a közép-magas legyen viszonylag elfogadható. Számomra ez a kisebb kompromisszum."
Én is így vagyok vele.
-
dudika10
veterán
És igazad van.
"Stosunek sygnału do szumów"
Mentségemre váljon, hogy lengyelül nem tudok (bár a sygnalu-t fel kellett volna ismernem azért), de a Google segített.
Akkor viszont menjenek a csudába, hogy nem közlik az érzékenységet.
Minden gyártó csak azt tünteti fel, hogy 15.000W PMPO.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Szerintem inkább zúgjon egy hangfal,de legyen jobb hangzása. A Videoton + Akai páros is zúg, ha nem hallgatok rajta semmit, de egyáltalán nem zavar, pedig még a Genius SP-HF 2000A-nál is jobban zúg egy kicsivel. Búgást nem hallottam egyiknél sem, a pattogás meg megint minimális (ha a Genius mellett felkapcsoltam egy lámpát akkor a pattogást max 20-30 cm-ről lehet hallani).
Érdekes, hogy Amazonon lehúzzák a T20 közepét, pedig elvileg ugyanolyan jónak kellene lennie, mint a Geniusoknak csak nem mennek annyira mélyre.
"After more listening of these speakers, I find the lack of good midrange more disappointing. For some material and music, this is ok but for others (talk and movies) it can be pretty muddy. They are still better than having cheap speakers and the bass is good but if you are looking for good multi-media speakers you may want to spend a bit more. Due to this lack of good midrange, I lowered the score to 3 stars. They are still decent sounding but something is just missing in the full range of sound."
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
látom, h alig kapni őket, utód mi lesz?
hát tipusát írtam, és amint említettem, a 4*20 watt8vga yinkább csak 15) kb 2wattos hifi erősítőre kötve nem túl erőteljes, basszust kb nincs is, 30 ból 13-as hangerőn már torzítja azt a kevés hangot is ami van
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
-
No-kia
addikt
igen, a basszus nálam tökéletesen elvolt találva, meg úgy az egész cuccis, pedig a telómról ment a zene(k550i) a basszus meg 50 körül volt rajta, nem tudom h mi a skála maximuma, ha megmég jobb is a genius akkor egy szavam se lehet
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Starlink
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest