- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
hello
Tudok némi infóval szolgálni az Ozaki WR-450 -ről
Az általad belinkelt számítástechnikai üzletben dolgozom szervízesként , pénteken vettek egyet a boltunkban, megkértük a srácot, hogy vásárlás után ha van kedve akkor próbáljuk már ki együtt az üzletbe mit tud a kis dühöngő kellemes meglepetés volt, nagyon igényes , hogy az összes hangszóró fadobozos és a front lakk fekete. a mélynyomók kibontás után első ránézésre nekem túl picinek tűntek, de miután összekötöttük és megdöngettük, elég szépen telejesítettek.
Összeségében ennyi pénzért amit tud ez a szett az nagyon meggyőző! Ebben az árkategóriában nincs Genius ami megverné! Én ajánlani tudom!Nekem otthon egy Genius 1250X 2.0-ám van de ez attól sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
A CRT monitorokat azért zavarta, mert elektronnyalábbal rajzolta ki a képet, amit elektromágnesek térítettek a helyükre. TFT-ben nincs ilyen nyaláb, ott feszültség hatására rendeződnek a pálcikák. Viszonylag erős mágneses térre lenne szükség ahhoz, hogy bezavarja a TFT képét. A 2000X-ben is van árnyékolás, ez annyiból áll, hogy a hangszóró mágnese köré tesznek egy fém kupakot, ami a mágneses tér nagyrészét elnyeli.
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Amúgy egy nagyon leegyszerűsített válasz volt, a TFT-k nem pont így működnek, de a lényeg érthető volt...
Egyébként amikor bejött hozzánk a 2000X (nem a Genius forgalmazásában), akkor ha jól emlékszem 9500 pénzért vesztegették. Na annyiért ajándék volt...
Remélem meg fog felelni az ízlésednek a kiválaszott rendszer...Harrrr!!!!
-
-
Daert
őstag
A mélynyomó problémám megoldódott,csak beállítási gondok voltak.
A hangcucc teljesen elég egy 22m2-es szoba kihangosításához,és akkor csak kb 50%-on van a Volume potmétere.
Teljességgel elégedett vagyok,szép teltek a hangok és a zene dinamikáját is nagyon jól visszaadja.[ Szerkesztve ]
-
Krobi79
tag
ez csábító, de asszem nem nekem találták ki. a hangfal túl nagy. egy kompaktabb valamit szeretnék, mert nem nagy a helyisèg. megsasolom a z2300-at, hogy a topiknál maradjuk, de a C megoldást is körüljárom. Az 50k-t meg lehet félreértettem, nem feltètlen a hasára akarok vágni, ez az a fájdalomküszöb, amit még el tudnèk viselni. Ebbe pont belefèrne a Z cinema, házimozi èrzèst kelt kompakt formában, csakhát pchez. Bocs hogy megint ezzel a tipussal nyöszörgök, de nagyon megtetszett.
Igazából azt szeretném, ha filmnézèskor dinamikusabb hanghatások lennènek. -
oba
addikt
Nagyon egyszerű. A hátlapon van pár csavar, azokat kell kiszedni, és kijön az egész hátlap. Csak óvatosan kell csinálni, hogy a kábeleket ne szakítsa el az ember. Nem tudod függetleníteni a hátlapot a kábelek miatt, de annyira félre lehet húzni, hogy a potikat be tudd fújni.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Daert
őstag
A külső "fólia" burkolat kissé rálógott a fém hátlapra,le kellett fejteni.A nyák és valami tranzisztor féleség is meg voltak egy foltban feketedve.Az unblanced semmilyen formában nem közvetít jelet és az AUX is recseg-ropog,vagy szintén nem küld jelet vagy egyszerűen a másik hangfal búg-zúg kegyetlenül.Azt hiszem hogy a csatlakozók voltak hibásak,a forrasztásuk stabilnak tűnt.Mellesleg az összes csatlakozó be van kenve valami megkeményedett ragasztóval,szétszedhetetlen.
Közben rendeltem egy pár Presonus eris E5 XT-t,ez még befér a polcomra és a videóportálon található teszt alapján megfelelő hangú.
Köszi a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest