- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleek
senior tag
A két db re max 35 vagy egyenként ?
Valamint aktív hangfalak jöhetnek csak szóba?
Helyügyileg mennyire kell kicsinek lenni?<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
kisvonti
csendes tag
én arra tippelek ahogy nézegettem , hogy a c az ujabb , és más a távirányítója.... , a c-nek fehér és vékony , mute , input választó (pc vagy aux) , 6 volume gomb , 3+ és 3- (én sem értem minek , gondolom kényelmesebb hogy egymás mellet 3+ és alatta egymás mellett 3 minusz van) alatta magas és mély plusz minusz gomb van
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
Nekem az rémlik, hogy a 'c' típushoz jár távirányító, mintha ezt írta volna valaki nemrég.
Bejáratás: a szakmai megközelítést átadom másnak, a lényeg, hogy normálisan kell használni, nem szabad nagyon meghajtani (zúzni ), és akkor nem lesz gond.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
trufa12
addikt
ok köszi :S (de még mindig drága ez ennyiért )
70 ért már 5.1 et kapok 25 ös mélynyomóval
:S persze az nem minőségi és stb :S de csak több minden meg távirányító
mint ez a 2.0 :S 43hát szomorú vagyok , de a segítséged köszönöm (majd el döntöm végül akkor melyik lesz ) :S
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
LW
őstag
Martin560: Ha tényleg csak jutub tucc lesz, akkor bármelyik logi megteszi.
-
Aki nem emlékezne a sípolós Microlab Solo6 hangfalamra [link].
Dióhéjban: 3 Alkalomból egyszer sem sikerült hibátlan hangfalt kapni.
Hazajöttem vizsgaidőszakra és nagyon mozgatta a fantáziám a hangfalvásárlás. Koliban hagytam a Xonar D1-et, meg amúgy is csak egy van belőle, így optikát akartam. Szinte kizárásos alapon maradt a Behringer MS40, sokan dícsérték és több mint tökéletes lett volna az asztalomra.Nem akartam újra belelépni a bizonyosba, így utánaolvastam. Magas alapzaj, átlagos hang, stb. stb. A sok jó mellett eltörpültek a negatív kritikák, de elég volt ahhoz, hogy körülnézzek (ha már 40-50e kategóriáról beszélünk) erősítő+hangfalpár kategóriában is.
Itt jön képbe a Denon AVR-1306 és Magnat vector 55.
Pénteken egy budapesti út során 60e Ftért elhoztam őket együtt. Szerntem nagyon jó áron jutottam hozzá.Lényegében már nem is az anyagiak voltak a korlátok, hanem a fizikai hely. Végül megkaptam a happy enddel járó magáért beszélő hangzást, fejhallgató erősítőt, digitális bemenetet és a 0 alapzajt.
Cipőkanállal, de még elfér.
Utószónak: Maximálisan egyetértek az első hozzászólással. Ha csak más korlátok nincsenek a vásárláskor (kevés hely, stb.), akkor sokkal jobb eredményt lehet elérni egy aprós hi-fi összeállítással, mint egy apró szatelites
brummogós subos logitech nyavajával.[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
értem. na és ez az Evolve miféle szerzet? soha nem hallottam még róla...
EVOLVE BLUES R222
EVOLVE JUNGLE R216 -
Lack999
tag
Onnan vettem, bekapcsolás után kb 1 perccel a sípolás megszűnik, nem is zavaróan hangos. Külföldi fórumokon meg tesztekben olvasgattam, hogy állítólag az összes (vagy legalábbis nagyon sok példány ilyen a solo 6c sorozatból, de még a solo 7c-k közül is. Egy solo 7c-t szívesen meghallgatnák élőben, eredetileg olyat szerettem volna, de az már sok volt árban, meg nagy volt a hype körülötte. Volt egy másik versenyző is az Edifier R2600 (Studio6) személyében, csak annak az árát is sokallottam.
üdv
[ Szerkesztve ]
-
Bastee
tag
Komolyan meglepődök!
Ez ennyire meglepő? Genius HS-G500V Headset-et nézzétek már meg mi történik, ha USB tápot kap...
Aki nem tapasztalta, fórumokon is olvashatja. Az is, és a hangszóró is volt dugva 3 laptopra, 1 PC-re (USB 2.0 és 3.0) illetve Galaxy S3 mobiltelefonra. A különbség, hogy a telefonon halkabb a hangszóró és a zaj is. Sőt ott, a zaj más hangú
Teszem hozzá a fülesnél még sípolás is van, az egeret megmozgatva elhallgat a sípolás. Igen, volt tesztelve több egérrel is (4 félével) de mind infrás volt, és vezetékes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest