Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    Sziasztok!

    Egy kolléganőm szeretne otthonra valami egyszerű, de azért jó hangzású hangszórót, amit szeretnének több eszközzel is használni, mint pl. TV, laptop, telefon(ok), ezért a vezetékes kapcsolat mellett kellene bluetooth vagy wifi is.

    Namost pénz nem sok van rá, nagyon max. 20-25 ezer férne bele. Jól gondolom, hogy ebből nem igen fog kijönni egy mindent tudó, egybe'cucc, ami még viszonylag jól is szól?

    Egy 2.0 hangfalszett és hozzá egy bluetooth/wifi okosító működőképes ötlet? Első körben egy Genius SP-HF1250B-re gondoltam (ilyeneket használunk a munkahelyen, árukhoz képest egész jól szólnak), és hozzá valami adapter.

    Jó irányba gondolkodok? Ha igen, akkor adapterből milyet érdemes venni, plusz hangfalból hasonló árban esetleg van jobb vétel?

    Pár kolléga javasolta a Chromecast Audio-t. Ez még talán pont bele is férne a keretbe a fenti hangfal mellett.

    Ha maradnánk a Genius 1250-nél, akkor annak a hátsó bemenete mehetne fixen a TV fejhallgató kimenetére, az első Line In-be meg jöhetne a Chromecast, vagy akár egy másik vezetékes eszköz, ha épp úgy alakulna. Ez így működhet, nem?

    Vagy esetleg egy "sima" Chromecast a TV-be, és akkor ha csak zenelejátszás megy pl. mobilról, akkor a TV-n keresztül mehetne a külső hangfalra? És akkor esetleg még videók, képek átküldésére is lehetne használni. Vagy ez így nem megy? :B

    Előre is köszi szépen a tanácsokat, ötleteket! :R

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák