VoIP-céget vett a Microsoft

A zürichi székhelyű media-streams.com felvásárlásával szerez saját VoIP-fejlesztőgárdát a Microsoft. A szoftvercég a media-streams.com technológiájának alkalmazásával kívánja felgyorsítani az "egységes kommunikáció" megvalósítását: a különböző csatornák (e-mail, azonnali üzenetküldők, sms, beszédhang/telefon, valamint hangos-, videó- és webes konferencia) egységbe forrasztását és az infómunkások szélesebb körű bevonását.

A svájci fejlesztők eredményeire és a Microsoft Office Live Communications Server rendszerre támaszkodva az Office rendszerbe integrálható beszédhang-kommunikációs technológiák nagymértékben javíthatják az üzleti folyamatok rugalmasságát.

"Teljes összhangban dolgozunk a Microsoft beszédhang és adat alapú együttműködésre vonatkozó elképzeléseivel. Tevékenységünket a valós idejű kommunikáció nagy-, közép- és kisvállalati célra történő alkalmazásának továbbfejlesztésére alapozzuk" – közölte Erich Gebhardt, az immár Microsoft leányvállalatként működő media-streams.com vezérigazgatója.

Azóta történt

Előzmények