Új ügyvezető a UPC Magyarország élén

Betzalel KenigszteinTegnap óta új ügyvezető irányítja a UPC Magyarország Kft.-t – jelentette be a kábelszolgáltató. Az új vezető Betzalel Kenigsztein (48), aki több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a kábeltelevíziós iparágban, felső vezetői pozícióban dolgozott a Tevel és Tevel Telecom cégnél, Izrael vezető kábeltelevíziós szolgáltatójánál, 2004 óta pedig a UPC Hollandia műszaki igazgatója volt. A menedzser az izraeli Bar Ilan Egyetemen szerzett MBA diplomát marketing szakirányon, és villamosmérnökként végzett a Technionon, a világhírű izraeli műszaki egyetemen.

„Már nagyon várom, hogy a UPC Magyarország csapatával dolgozzak. Ez egy erős vállalat, amely minden szükséges eszközzel rendelkezik ahhoz, hogy az egyre kiélezettebb piaci versenyben kiemelkedő teljesítményt nyújtson. Egy sor érdekes, új termékkel és szolgáltatással jelenünk meg a magyar piacon: elektronikus videotárat (Video on Demand), interaktív szolgáltatásokat és még sosem tapasztalt nagy sebességű internetet fogunk bevezetni” – ígérte Kenigsztein.

Az új vezetőt azt követően nevezték ki, hogy egy belső vizsgálatot követően március végével távozott a cégtől Kovács Nimród közép-európai régióért felelős elnök és Joe Zuravle ügyvezető igazgató, illetve megszüntették a UPC közép-európai regionális központját.

Azóta történt

Előzmények