Új F-Secure-termékek Magyarországon

Az it-biztonsági megoldásokat szállító finn F-Secure Corporation bemutatta új, Magyarországon is elérhető termékportfólióját: az Anti-Virus Client Security nevű vírusvédelmi szoftver magyar nyelvű változatát, az F-Secure megjelenés előtt álló, Linux platformra készült vírusvédelmi alkalmazásait, új spamszűrő megoldását, a nemrég bemutatott, Citrix-szerverekre írt anti-vírus szoftvert és a kis- és középvállalatok számára ideális Small Business Suite programcsomagot.

Amint a vállalat tájékoztatóján kiderült, a céges felhasználók it-biztonsági igényeit lefedő Anti-Virus Client Security eddig csupán angol, finn, francia, német, olasz és svéd nyelven volt hozzáférhető. Az immár magyarul is elérhető program a Windows XP, Windows ME, Windows 2000, Windows NT 4.0 és Windows 98 operációs rendszereket támogatja.

A cég szakemberei a sajtótájékoztatón kiemelték: az F-Secure eddig is az internetes fenyegetésekre adott gyors válaszairól volt híres, és a jövőben is leginkább a gyorsaságra fekteti a hangsúlyt. „Az F-Secure kétszer-háromszor gyorsabban reagál az új vírusok kitörésekor, mint jelentősebb versenytársai, és kétszer-háromszor több vírusadatbázis frissítést ad ki” – mondta Juhani Kivelä, a vállalat közép-kelet-európai régióért felelős igazgatója.

Azóta történt

Előzmények