Új behatolásvédelemmel jelentkezett a Check Point

A vállalati és otthoni tűzfalakat forgalmazó, a webbiztonság, valamint a VPN piacán jelen lévő Check Point bejelentette, hogy beépíti az NFR Securitytól megvásárolt IPS-1 behatolásvédelmi rendszert a termékportfóliójába. Az IPS valós idejű támadások elleni védelmet, egyszerű felügyeletet, az elemzésekhez szükséges részletes adatgyűjtést és rugalmas telepítést biztosít, és ezzel segítheti a vállalatokat a férgek, rosszindulatú programok és más hibrid fenyegetések elleni védekezésben.

Az 1996-ban a Maryland állambeli Rockville-ben alapított NFR-nek 22 alkalmazottja volt. A vállalatért a Check Point 20 millió dollárt fizetett. A januári akvizíció óta a most kiadott jelentés szerint sikeresen integrálták az NFR termékeit, szolgáltatásait és alkalmazottait a vállalatba, és dolgoznak azon, hogy az új technológiákkal a Check Point NGX Unified Security Architecture tovább bővüljön, illetve a vállalati hálózatok védelmének megerősítésére komplexebb megoldásokat tudjanak kínálni.

Az IPS-1-nek a termékcsalád biztonsági eseménykezelő komponenseibe történő integrálásának köszönhetően már elérhető a SmartCenter's SmartView Trackeren és az Eventia Analyzeren is minden olyan többletszolgáltatás, amely lehetőséget nyújt a központosított naplózásra és az események közti összefüggések valós idejű vizsgálatára. A Check Point ügyfelei az Eventia Analyzeren azonnal alkalmazni tudják a Dynamic Update képességet, és így biztosítani tudják az IPS-1-támogatást – ezzel lehetővé válik számukra, hogy egyetlen, már ismert biztonsági eseménykezelő eszközt használjanak a kritikus biztonsági események megtekintésére, elemzésére és kezelésére. Mostantól az ügyfelek ugyanazon SmartCenter felügyeleti konzolról tudják nyomon követni az IPS-1-, valamint a tűzfal- és VPN-eseményeket, ugyanakkor az Eventia Analyzer segítségével össze tudják vetni ezeket a Check Point vagy más gyártók termékeiből származó adatokkal.

Azóta történt

Előzmények