Mától videós ügyfélszolgálat is működik a Telekomnál

A szolgáltató közleménye szerint az új szolgáltatás több mint egy videós chatelés: az ügyintéző beszélgetés közben a vizuális mezőben a képernyőt érintve teszi láthatóvá az ügyfél számára az ügyintézés, megrendelés folyamatát. A virtuális térbe húzva nemcsak általános, hanem az ügyfél igényeire szabott mobilos vagy otthoni készülékre vonatkozó ajánlatot nyújt, az ügyfél kérdéseire azonnali vizuális válaszokat is ad.

A Video Call Center szolgáltatással a vállalat honlapjára kapcsolat-felvételi céllal belépők találkozhatnak, és a szolgáltatás segítségével lehetőség nyílik távolról, de a személyes kapcsolat szinte minden előnyét élvezve kommunikálni a cég munkatársaival.

A szolgáltatás ügyféloldali használatának vannak technikai feltételei, a megfelelő internetkapcsolaton és böngészőformán túl optimális képernyőfelbontás, program, illetve amennyiben az ügyfél is látható kíván lenni, a webkamera is szükséges az igénybevételhez.

A Telekom közli, hogy a szolgáltatás ugyan díjmentes, azonban adatforgalmat generál, mely szolgáltatótól és tarifacsomagtól függően költséggel járhat. A Video Call Center a hét minden napján 8:00-22:00 óra között vehető igénybe.

Azóta történt

Előzmények