(Frissítve3) Egy időre leállt a Magyar Telekom mobilnetje

Egy ideje a netes fórumokon már lehetett felhasználói panaszokat is olvasni, majd nemrég a Magyar Telekom a Twitteren jelentette be, hogy akadozik a mobilinternetes és a vezetékes DSL szolgáltatás, de már vizsgálják a problémát.

Megkeresésünkre egyelőre a cégnél sem tudtak többet mondani: „Jelenleg a Telekom mobilinternet szolgáltatása és a vezetékes DSL szolgáltatása bizonytalanul működik. A hiba okát  szakembereink vizsgálják, ügyfeleink türelmét és megértését kérjük!”

Telekom

Amennyiben újabb információhoz jutunk, frissítjük a hírünket.

Frissítés1: a legutóbbi közlemény szerint a hiba súlyosabb lehet, mint korábban gondolták: „Jelenleg a Telekom mobilinternet szolgáltatása nem elérhető és a vezetékes DSL szolgáltatás mintegy 40 ezer ügyfelet érintően szintén szünetel. A hiba okát szakembereink vizsgálják, ügyfeleink türelmet és megértését kérjük!”

Frissítés2: a cég közölte, hogy helyreállították a szolgáltatásokat: „16.45-től a Telekom mobilinternet szolgáltatása és vezetékes DSL szolgáltatása ismét zavartalanul működik. A Telekom ezúton is köszöni ügyfelei megértését.”

Frissítés3: a hiba okáról a Telekomtól a következő tájékoztatást kaptuk: „A szolgáltatási problémát hálózati eszközök közötti együttműködési hiba okozta.”

Azóta történt

Előzmények