Havidíjas, korlátlan hozzáférés a Telekom MoziKlubjában

A Telekom ma jelentette be, hogy fix havidíjas filmcsomagot kínál az Interaktív TV szolgáltatás előfizetőinek. A hagyományos filmkölcsönzési modellel szakító MoziKlubban a „klubtagok” a Videotéka meghatározott és folyamatosan frissülő filmjei közül kölcsönözhetnek.

Az ajánlat szerint egy mozijegy áráért korlátlan alkalommal lehet a MoziKlubban található alkotások között válogatni: tetszés szerint bele lehet „kóstolni” azokba, és ha valaki éppen másra vágyik, azonnal, pár gombnyomással elindítható egy új film a tévé képernyőjén.

A MoziKlubban kezdetben 60 film található, és a választék a tervek szerint folyamatosan bővül: a második hónaptól például már nagysikerű tévés filmsorozatok is helyet kapnak a kínálatban.

A szolgáltatás havidíja 1500 forint, ám az Interaktív TV szolgáltatás előfizetői számára, MoziKlub megrendelése esetén, év végéig tartó akció keretében, az első két hónapban, hűségidő nélkül 290 forintos havidíjon próbálható ki.

A jelenleg az Interaktív TV Videotékáján keresztül érhető szolgáltatás tervek szerint a jövő év során más platformokon, PC-, laptop-, tablet- és okostelefon-képernyőn, OTT környezetben is elérhető lesz, nemcsak a Telekom előfizetői számára.

Azóta történt

Előzmények