Mától SMS-sel is lehet belépőt váltani az Állatkertbe

Hirdetés

Május 6-tól a Pannon és a T-Mobile előfizetői SMS-ben is vásárolhatnak jegyet a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. A szolgáltatással megspórolható az esetenként hosszú várakozás: az SMS-jegyet vásárlóknak nem kell a jegypénztár előtt sorban állniuk, hanem azonnal a belépőkapuhoz léphetnek.

A jegyvásárláshoz a 8-100-966 telefonszámra kell elküldeni a megvásárolni kívánt jegyek típusát és számát. Az ’F’ a felnőtt, a ’D’ a diák, a ’GY’ a gyermek, az ’NY’ a nyugdíjas, a ’CS’ családi, a ’K’ a kiegészítő gyerekjegyet jelöli. A vásárlás során a betű mögé kell a megvásárolni kívánt jegyek számát beírni. Ennek megfelelően például az ’F1GY1’ egy felnőtt és egy gyermekjegyet, a ’D2’ két diákjegyet jelent. Az SMS elküldését követően a mobilszolgáltató néhány másodpercen belül a vásárlás jóváhagyását kérő SMS-t küld a felhasználó telefonjára, amelyet egy, a 8-100-000-as számra elküldött, ’Igen’ vagy ’OK’ szót tartalmazó SMS-sel lehet megerősíteni.

A szolgáltatás számlás és kártyás előfizetők számára egyaránt igénybe vehető a havi hitelkeretük, vagy az univerzális egyenlegük terhére. Az SMS-jegy megvásárlása esetén az előfizetőknek az elküldött SMS-ek tarifacsomagjuk szerinti díját, valamint a belépőjegy árát kell megfizetnie, egyéb tranzakciós költség nem kerül felszámításra.

Azóta történt

Előzmények