Mobilról is befizethetőek lesznek a csekkek

Hirdetés

Február 27-én új megoldással, a Mobil Sárga Csekk funkcióval bővül a Pannon, a T-Mobile, az FHB Kereskedelmi Bank és az MPP (Mobile Payment Provider) Zrt. által közösen kifejlesztett, a két mobilszolgáltatónál megrendelhető MobilFizetés szolgáltatás. A sárga csekkek a dinamikus SIM-kártyára telepített MobilFizetés alkalmazással, az ügyfél MobilFizetés bankszámlájának terhére fizethetőek be.
A telefonkészülék megfelelő menüpontjában a MobilFizetés > CsekkFizetés / SárgaCsekk menüpontot választva megadhatóak a fizetendő sárga csekken feltüntetett adatok: a kedvezményezett neve, számlaszáma, a fizetendő összeg és a közlemény. A művelet maga biztonságos, hiszen a csekk befizetéséhez a MobilFizetésben már megszokott módon az mSzámla kiválasztása és a hozzá tartozó mKód megadása szükséges.
Egyszerűbbé teszi a tranzakciókat, hogy az ügyfelek a gyakran használt adatokat előre elmenthetik telefonjaikban, így rendszeres befizetés esetén például csak az aktuális számlaösszeget kell beírniuk. A korábban elmentett adatok tetszőlegesen módosíthatók vagy törölhetők, használatukkal így még több időt lehet spórolni.
A Mobil Sárga Csekk és a MobilFizetés szolgáltatás mindenkori banki díjszabásáról az FHB Bank vonatkozó hirdetménye ad tájékoztatást. A szolgáltatás használata során küldött SMS-ek díja 20 Ft/SMS.
További információk a 06-40-200-115-ös telefonszámon hívható MobilFizetés ügyfélszolgálaton, valamint a mobilszolgáltatók ügyfélszolgálatán érhetők el (T-Mobile: 1430, 06-1-265-9210, Pannon: 1220.)

Azóta történt

Előzmények

  • Fizess a mobiloddal!

    MobilFizetés az FHB, a Pannon, a T-Mobile és az MPP együttműködésében.