Most már a neten is feltölthető a Domino-kártya

A cég ma közölte, hogy a T-Mobile ügyfelei a szolgáltató saját fejlesztésű internetes feltöltési megoldásának köszönhetően ezentúl egyszerűen az interneten bankkártyás fizetéssel vagy a Mobil Vásárlás keretében is feltölthetik Domino-kártyájuk egyenlegét vagy havidíjas előfizetőként univerzális egyenlegüket. Az internetes megoldással kényelmesen, külön díj felszámítása nélkül, akár külföldről is feltölthetők a Domino-kártyás előfizetések.

A T-Mobile honlapján a feltöltés történhet regisztráció és belépés nélkül vagy a My T-Mobile használatával. Előbbi megoldás előnye, hogy azonnal elérhető, a feltöltést bankkártyás fizetéssel bárki kezdeményezheti, nem szükséges, hogy a T-Mobile ügyfele legyen. A My T-Mobile használatával a szolgáltató ügyfelei olyan plusz lehetőségekkel élhetnek, mint a feltöltött számok eltárolása vagy a korábbi tranzakciók megtekintése. Emellett ilyen esetben lehetőség van az egyes feltöltések űrlapként történő elmentésére is, így a gyakran végzett tranzakciók gyorsabban, kényelmesebben elvégezhetők.

A My T-Mobile választásával a bankkártyás fizetés mellett havidíjas ügyfelek a Mobil Vásárlás keretében havi számlájuk terhére is feltölthetik saját vagy másik T-Mobile előfizető egyenlegét, és ennek során 1500, 3500, 5000 és 10 000 Ft-os címletek választhatók. A feltöltésért a T-Mobile nem számít fel külön díjat, előfordulhat azonban, hogy a kártyát kibocsátó banknál a fizetés tranzakciós díjjal jár. A feltöltés sikerességéről a My T-Mobile használata és bankkártyás fizetés esetén igény szerint SMS-ben vagy e-mailben is kérhető értesítés. A Mobil Vásárlással, havi számla terhére történő feltöltés a Mobil Vásárlás feltételei szerint vehető igénybe, és a jóváhagyó válasz SMS-díja a díjcsomagjának megfelelő, hálózaton belüli normál SMS-nek megfelelő díj fizetendő.

Azóta történt

  • Okostelefon junior pályázat

    Középiskolásoknak hirdet pályázatot okostelefonokra a Leövey Klára Gimnázium, a Fazekas Mihály Gimnázium és a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola a T-Mobile-lal együttműködve.

  • A jövő: kulcs helyett mobiltelefon

    A most indított teszt azt vizsgálja, hogy a telefonokba épített NFC technológia milyen lehetőségeket rejt magában, mennyire egyszerű vagy bonyolult használni.

Előzmények