Programozóversenyt indít az SAP

A vállalat a saját technológiája népszerűsítése mellett azzal csábítja a fiatalokat, hogy a részvétel segít a karrierépítésben is.

Az SAP ma jelentette be, hogy programozói versenyt indít fiatalok számára. A jelentkezőknek olyan feladatokat kell megoldaniuk egyszerűsített formában, amelyekkel a profik foglalkoznak a mindennapokban. A pénzdíjak mellett akár hazai nagyvállalati projektekben is részt lehet venni, de álláslehetőség is várhatja a legjobbakat.

A tájékoztató szerint a verseny során valós feladatokat kell megoldani leegyszerűsített formában, az SAP újgenerációs felhőalapú platformja (SAP HANA Cloud Platform) segítségével. Aki itt helyt áll, biztos lehet benne – fogalmaznak a kiírásban –, hogy egy jó állás megtalálása sem okozhat gondot, legyen az itthon vagy a nagyvilágban. Ezt a technológiát használja többek között az amerikai futball-liga (NFL), a Danone élelmiszeripari cégcsoport, és több ezer vállalat világszerte a digitális átalakulásuk megvalósításához.

A versenyen érvényes pályamunkát benyújtók ráadásul hivatalos bizonyítványt szerezhetnek a technológia elsajátításáról, mellyel nagyon kevesen rendelkeznek Magyarországon. A megmérettetésen egyénileg, vagy legfeljebb három fős csapatban lehet indulni, az első három helyezett pedig pénzjutalmat is kap.

Egyetemisták, főiskolások mellett fiatal pályakezdők jelentkezését is várja szeptember közepéig a versenyt szervező SAP Hungary Kft. Bővebb információk és a jelentkezés módja a verseny Facebook-oldalán érhető el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • SAP

Azóta történt

Előzmények