Mások rendelési adatait mutogatta a brit Royal Mail

Leállították az online szolgáltatásokat egy hiba miatt, ami azt eredményezte, hogy az ügyfelek mások rendelési adatait nézegethették.

A Sky News számolt be elsőként a brit Royal Mail nagy bakijáról, amelynek eredményeképp az ügyfelek mások rendelései és egyéb adatait nézegethették – ennek hatására átmenetileg leállították az online szolgáltatásokat és csomagkövetést.

Az ügy még kínosabb amiatt, hogy egy nappal azután történt, hogy a legnagyobb szakszervezet visszautasította az elhúzódó tárgyalások és vita eredményeképp felajánlott csomagot. Ráadásul a Royal Mail egyre jobban a hatékony csomagkezelésre koncentrál, miután levélből egyre kevesebbet küldenek az emberek.

Az nem derült ki, hogy mennyi ember adati kerültek nyilvánosságra. A Royal Mail elnézést kért a kellemetlenségért és gyors megoldást ígért.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig az a nézet tartotta magát, hogy az igazi játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szükségük. Ez mára megváltozott, és a gamer laptopok sem maradnak le az asztali nagytestvér mögött.

Előzmények