Mások rendelési adatait mutogatta a brit Royal Mail

Leállították az online szolgáltatásokat egy hiba miatt, ami azt eredményezte, hogy az ügyfelek mások rendelési adatait nézegethették.

A Sky News számolt be elsőként a brit Royal Mail nagy bakijáról, amelynek eredményeképp az ügyfelek mások rendelései és egyéb adatait nézegethették – ennek hatására átmenetileg leállították az online szolgáltatásokat és csomagkövetést.

Az ügy még kínosabb amiatt, hogy egy nappal azután történt, hogy a legnagyobb szakszervezet visszautasította az elhúzódó tárgyalások és vita eredményeképp felajánlott csomagot. Ráadásul a Royal Mail egyre jobban a hatékony csomagkezelésre koncentrál, miután levélből egyre kevesebbet küldenek az emberek.

Az nem derült ki, hogy mennyi ember adati kerültek nyilvánosságra. A Royal Mail elnézést kért a kellemetlenségért és gyors megoldást ígért.

Hirdetés

Szakmai előadások és koncert: így ünnepli 20. születésnapját a RelNet Kft.

PR Az IT-biztonsági, hálózati és menedzsment megoldások integrálására és támogatására szakosodott disztribútor vállalat az évek során példaértékűvé vált RelNet Partnernapon színvonalas szakmai előadásokkal és szórakoztató programokkal várja a vendégeit – akár az IT Café olvasóit - a Normafa Rendezvényházba.

Előzmények