Budapesti OpenStack nap az Akvárium Klubban

Június 6-án találkoznak a nyílt infrastruktúra európai nagyjai Budapest szívében. DevOps, konténerizáció, valós életbeli példák a privát felhők korszakából.

Immáron hatodik alkalommal ad otthont Budapest a nemzetközi OpenStack alapítvány által jegyzett OpenStack Daysnek, amely mára a közép-kelet európai régió egyik legfontosabb nyílt forrású devops/cloud konferenciája lett. 14 környező országból érkeznek előadók és több száz részvevő azért, hogy megvitassák a privát felhők helyzetét a telekommunikáció, államigazgatás, közlekedési vállalatok, bankok és még sok más üzleti tevékenység területén.

OpenStack
[+]

Az évente megrendezett konferencián idén is erős a felhozatal az előadások tekintetében; az eseményt az alapítvány vezetősége nyitja meg, majd még a délelőtt folyamán bemutatót kapunk a CERN OpenStackes adatközpontjairól és a nyílt forrású projekt jövőjéről. Az ebéd utáni programban többek között a Nokiától hálózatok, illetve az Ubuntu Linuxot terjesztő Canonicaltól konténer témában lesznek előadások.

OpenStack
[+]

Az esemény tökéletes networking lehetőséget biztosít a résztvevőknek, a nemzetközi szponzorációnak köszönhetően a 25 eurós jegy mindenki számára elérhetővé teszi a konferencián való részvételt, ahol akár a következő 5000 fős berlini OpenStack summitra is belépőt lehet nyerni 300 ezer forint értékben.

Az eseményről bővebben: http://openstackceeday.com/

Helyszín: Budapest, Akvárium Klub (https://goo.gl/maps/pazsyPGkf3A2)

Időpont: 2018. Június 6. (regisztráció reggel 8:00-tól)

Jegyek: https://www.eventbrite.com/e/openstack-days-budapest-2018-tickets-45560394366

Előzmények