Egyszerűbb a NOD32 menedzselése

Megújult az ESET biztonsági alkalmazásainak egyszerű távadminisztrációját megvalósító Remote Administrator szoftver. A vállalati felhasználók számára jó hír, hogy az új verzióban fejlettebb Active Directory integráció és új csoportházirend-kezelő modul található.

Hirdetés

A biztonsági alkalmazások menedzselése erőforrás-igényes feladatot jelent a vállalatok számára. A számos munkaállomással és kiszolgálóval rendelkező hálózatok egyszerű felügyeletének megvalósításához elengedhetetlen, hogy a biztonsági alkalmazásokat egyetlen helyről, központilag lehessen menedzselni. Az ESET termékei esetében ezt a feladatot az ESET Remote Administrator alkalmazás látja el, melynek most megjelent 3.0-ás változata sok újdonságot tartalmaz.

Ezek közé tartozik a már említetteken kívül a megújult értesítő funkció személyre szabott riasztásokkal és beavatkozási lehetőségekkel; az új licencmenedzser, melynek segítségével több licenc is alkalmazható egy Remote Administrator programban; lehetőség az adatok adatbázisban történő tárolására; teljes és korlátozott szintű adminisztrátori hozzáférés; az ESET SysInspector integrációja; távolról indított víruskeresés; a kliensek távoli konfigurációja; távoli telepítés és fejlettebb monitorozási funkció.

Az új programváltozat ingyenesen érhető el az üzleti felhasználók számára – áll a magyarországi forgalmazó Sicontact Kft. közleményében.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények