Hirdetés

Ismét keresik a legjobb C++ fejlesztőket

Az NNG hatodik alkalommal rendezi meg programozóversenyét, idén kilencszázezer forint értékű fődíjjal.

A szervezők bejelentették, hogy az elmúlt évek egyik népszerű hazai programozóversenye, az NNG C++ Grand Prix október végén hatodszorra is útjára indul. Az egy hónapon át tartó, közel hárommillió forint összdíjazású verseny 12 órás, élő döntővel zárul majd, hogy kiderüljön, kik az ország legjobb C++ fejlesztői.

Hirdetés

A vállalkozó szellemű fejlesztők október 25-én éjfélig jelentkezhetnek a www.programozoverseny.hu weboldalon az online selejtező október 30-án indul. Az NNG Kft. a versenyre informatikus hallgatók és tapasztalt szakemberek jelentkezését egyaránt várja.

A selejtező feladványainak megoldására 20 napja lesz a csapatoknak, érdemes azonban a kódokat november 3-ig feltölteni, hogy az előzetes értékeléssel kiszűrjék az esetleges tévedésből vagy kódhibából eredő zavarokat. A végső rangsort november 16-án teszi közzé az autóipari szoftvereket fejlesztő vállalat. A tíz legjobban teljesítő csapat november 24-én, élőben is összemérheti tudását: az elmúlt évekhez hasonlóan ismét az NNG székháza ad majd otthont a finálénak. Itt a helyszínen írt kódjaikkal versenyezhetnek a résztvevők.

A győztes csapat tagjai egyenként 300 ezer forintos műszaki vásárlási utalvánnyal gazdagodnak, a második helyért egyenként 200 ezer, a dobogó alsó fokáért pedig 100 ezer forintos utalványok járnak. De annak sincs oka csüggedni, aki lecsúszik a dobogóról: a döntő többi résztvevője 50 ezer forintos utalványt vihet majd haza.

További információk a C++ Grand Prix honlapján érhetők el.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • NNG

Előzmények