Modernebb lett a HP logója (frissítve: mégsem)

Frissítve: A HP az utóbbi időben több nagy változást is megélt; bagóért árulták a TouchPadet, azt mondták, hogy megszüntetik, végül azonban megtartották a PC-bizniszt, majd többször is vezérigazgatót cseréltek. Aztán a minap futótűzként kezdett terjedni a neten hír, mely szerint új logót is kapott a vállalat, de kiderült, hogy egy félreértésről van szó.

Még 2008-ban a Moving Brands a cég teljes dizájnjának megújításán munkálkodott, a folyamatból azonban nem lett semmi, külföldi források valamiért most mégis felkapták a dolgot, Annak idején az MB munkatársai elmondták, hogy a gyártó „digitális őslakos, környezettudatos és folyamatosan megújuló”; ezt szerették volna az új dizájnnal érzékeltetni. A logó vonalának dőlésszöge ugyanúgy 13 fok, mint az eredeti logónál volt, egyben emlékeztet minket a programozók által sokat bámult per jelre. Nekünk tetszik a dolog, kár, hogy nem lett belőle semmi.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Előzmények

  • A HP nyílt forrásúvá tette a webOS-t

    Habár a bejelentés szerint sokat várnak a lépéstől, arra kevés az esély, hogy a webOS-ből új Android legyen.

  • Az Apple lehetne akár az első is

    Egy, a tableteket a PC-k közé soroló brit piackutató szerint jövőre a cupertinói vállalat lenyomja a HP-t.

  • A HP eladja a webOS-t

    Talán a HP-nál az utóbbi időben érzékelhető kapkodás egy újabb jele, hogy szabadulnának a friss szerzeménytől.

  • Megtartja a PC-bizniszt a HP

    A döntés egyelőre megnyugtathatja a piacot. Költséges lett volna a kiszervezés, és romlottak volna a vállalat alkupozíciói a beszerzések során.