Az Árukereső korábbi sikerembere a MiniCRM élén

Rácz Csaba, az Árukereső korábbi ügyvezető igazgatója szeptembertől a MiniCRM-nél folytatja vezérigazgatóként.

A közleményben emlékeztetnek rá, hogy a MiniCRM Zrt. 2009-es megalakulása óta a pár fős vállalkozás piacvezető céggé nőtte ki magát Magyarországon, közel száz alkalmazottal. A MiniCRM ügyfélkapcsolat-kezelő szoftvert jelenleg több mint 2000 kis- és középvállalkozás használja idehaza és Romániában.

A fejlődés következő lépéseként 2022 szeptemberétől Rácz Csaba tölti be az vezérigazgatói pozíciót, aki Leskó Norberttől veszi át a stafétát. Rácz Csaba korábban 8 éven át volt az Árukereső ügyvezetője és vezette a cég tevékenységét a román és bolgár piacokon is. Az ő irányítása alatt vált az Árukereső Magyarország meghatározó e-kereskedelmi platformjává.

„Fő feladatom a cég eredményességének növelése és a szervezeti struktúra fejlesztése lesz. Korábban is olyan operációt vezettem, ami több országban volt jelen és dinamikusan fejlődött, így ezt a tapasztalatomat kívánom kamatoztatni, hogy a MiniCRM-nél Magyarországon és Romániában is minél nagyobb növekedést tudjunk elérni” – mondta el Rácz Csaba.

Leskó Norbert, leköszönő vezérigazgató, a MiniCRM társtulajdonosa így nyilatkozott a váltásról: „Fontos volt számunkra, hogy olyan szakembert vonjunk be a cég vezetésére, akinek van nemzetközi tapasztalata cégépítésben és garantálni tudja a cég eredményességének további növekedését. Csabával volt már szerencsém együtt dolgozni korábban, így számomra nem is volt kérdés, hogy ő a megfelelő ember a következő szintlépéshez. Bár a cégvezetéstől most visszavonulok a MiniCRM-nél, túl messze azért nem megyek. A termék- és az IT-fejlesztésekben változatlanul részt veszek. Ez áll igazán közel hozzám.”

Azóta történt

Előzmények

  • Új vezérigazgató a CETIN Hungary élén

    A független, integrált infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. bejelentette, hogy szeptember 1-jétől Kübler-Andrási Judit tölti be a cég vezérigazgatói pozícióját.