Új vezető a biztributor élén

2023. januártól Farkas Péter a hazai IT-biztonsági szektor meghatározó cége, a biztributor társügyvezetője.

Farkas Péter több, mint 20 évig dolgozott a Humansoft/4iG-nál, ahonnan vezérigazgató-helyettesi pozícióból érkezik, és vezeti a céget Rédei Andreával, az eddigi társügyvezetővel együtt. Nemes Dániel korábbi társügyvezető a cég elnökeként ezután a vállalat közép-, és hosszútávú stratégiai feladataira koncentrál, az operatív menedzsmentből kivonul.

Az enterprise és government sales divíziót januártól Hámori Virginia vezeti, aki néhány év kitérő után tér vissza a IT-biztonsághoz, a Kancellár.hu Zrt-nél és Netlocknál szerzett tapasztalataira támaszkodva. A kommunikációs csapat élére pedig több, mint 20 éves iparági tapasztalattal Doffek Gábor került.

Farkas Péter társügyvezető a változás kapcsán elmondta: „Az eddigi munkám során az IT-biztonság egyik kedvencemmé vált. Izgalmasnak tartom, és nagy várakozással tekintek a jövőbe, mert bár mind az IT-biztonság terén, mind üzletileg sok kihívásra számítok a következő években, de az IT-biztonság, üzemeltetés-támogatás és a hálózatok ugyanúgy elengedhetetlenek, mint a biztributor.”

Rédei Andrea, társügyvezető hozzátette: „Motiváltan és izgalommal várom az új kollégákkal való közös munkát. Az én fő fókuszomban az operatív működés biztosítása, a hatékonyságnövelés, a csapat összefogása lesz. Célunk, hogy a kihívásokkal teli gazdasági helyzetben is stabil lábakon álló, agilis, jól profitáló céget működtessünk, amihez a víziót és a stratégiát közösen alkotjuk és visszük végig a csapattal.”

„Rendkívül sikeres, bár megpróbáltatásokkal teli két éven vagyunk túl. A biztributor élén töltött 15 kalandos év után egy olyan csapatra és vezetésre bízom a céget, amelyik új lendülettel, de változatlan alapértékekkel fog még újabb és nagyobb sikereket elérni” – tette hozzá Nemes Dániel.

Előzmények