Magyar támogatást kapott a vBulletin fórummotor

A vBulletin egy 2000 óta folyamatosan bővülő és fejlődő fórummotorszoftver, mely a PHP és MySQL nyílt forrású adatbázisrendszerekre épül. Számos nagyobb portál használja évek óta ezt a terméket, ami nagy részben köszönhető a vBulletin állandó fejlesztésének, megbízható és professzionális támogatási hátterének.

Mostantól már magyar nyelven is támogatást kaphatnak a vBulletin felhasználói, ugyanis a szoftver hivatalos magyarországi képviseleténél elkészült az új honlap, ahol ezután az angolhoz hasonló professzionális támogatást szeretnének nyújtani magyarul is. A termék tartalmaz adminisztrátori, moderátori és külön a tagok számára kialakított kezelőpultokat, és sablonokkal kezelhető felületek segítik a fórum kiépítését.

A licencnek két változata létezik: a lízingelt, illetve a tulajdonosi forma. A lízingelt licenc egyéves jogosultságot biztosít 18 000 forintos bruttó áron, amit aztán meg lehet újítani a lejárat után. A tulajdonos licenc (33 500 Ft) korlátlan ideig használható, és egyéves terméktámogatást foglal magában, beleértve az új verziók letöltésének lehetőségét is.

Előzmények