Kedvezőbb a mobilinternet

Partnerhálózatok Európában
Ausztria: One
Belgium: Base
Dánia: Sonofon
Hollandia: KPN
Írország: 02
Nagy Britannia: 02
Németország: E-plus
Norvégia: Telenor
Svájc: Sunrise

Mobile Data Roaming 10 néven új szolgáltatást kínál január 20-tól a Pannon GSM a kártyás és számlás előfizetőknek. A bruttó 2990 forintos havidíjért cserébe a külföldön kezdeményezett és fogadott csomagkapcsolt – GPRS, EDGE, 3G – adatforgalmat jóval kedvezőbben számlázza a szolgáltató. Az új csomag segítségével külföldről is megfizethető áron válik elérhetővé levelezésünk, a wap és az internet hasznos, illetve szórakoztató információi.

A Mobile Data Roaming 10 nem tartalmaz időkorlátozást, forgalmi korlátozást viszont igen: a kedvezményes díjszabás csak az első 10 MB keretéig érvényes – ez is csak abban az esetben, ha a határokon kívül internetezők a külföldi partnerhálózatokhoz csatlakoznak (lásd a keretes részben).

Épp tízszer jobban éri meg számlásnak lenni

A csomag számlázási egysége számlás előfizetéseknél 10 kB, kártyásoknál 100 kB. A havidíjban foglalt forgalmi keret felhasználása után a partnerhálózatokon számlásoknak 8 forint / 10 kB, egyéb hálózatokon 24 forint / 10 kB, kártyás előfizetőknek partnerhálózatokon 80 forint / 100 kB, egyéb hálózatokon 240 forint / 100 kB az adatforgalmi díj.

A külföldön használható roaming csomag jól kiegészíti a Mobile Data szolgáltatást, amely március 17-ig változatlan havidíjért dupla mennyiségű internet- és wap hozzáférést biztosít Magyarországon (erről részletesebben olvashat a Mobilaréna oldalán).

Azóta történt

  • Nevet vált a Pannon GSM?

    Lapértesülések szerint a T-Mobile után a második legnagyobb hazai mobilszolgáltató is korszerűsíti imázsát. Mégpedig hamarosan.

  • Del(l)előn áll a Vodafone 3G-je

    A két cég együttműködéséből olyan notebookok születhetnek, amelyek integráltan nyújtják a széles sávú vezeték nélküli kapcsolatot.

Előzmények