Gyorsabb internetcsomagokat kínál a T-Home

Új internetes csomagokat vezetett be a Magyar Telekom. Az adatforgalmi korlát nélküli NetMánia ajánlatok 10 és 120 Mbps közötti letöltési sebességet kínálnak előfizetéstől függően. Egyes konstrukciókhoz extra szolgáltatásokat is biztosít a cég: a Szuperszerviz csapat a 30 Mbit/s vagy annál magasabb sávszélességű csomagok mellé az elektronikus levelezés beállításához vagy alkalmazások telepítéséhez két darab sikeres (5-10 percen belül megoldható, távoli asztalkapcsolaton keresztül adott) informatikai távsegítséget, valamint egy darab sikeres, az ország egész területén igénybe vehető 30 perces helyszíni informatikai támogatást nyújt kiszállással együtt, díjmentesen. A Szuperszerviz extra szolgáltatás, az internetcsomagra vállalt hűségidőtől függetlenül, a megrendeléstől számított egy éven belül bármikor igénybe vehető – közölte a vállalat.

Az új csomagok havi díja a vállalat hűségidőtől, illetve a meglévő egyéb T-Home szolgáltatásoktól függően 4000 forinttól 11 740 forintig terjed. A 20 Mbps maximális (10 Mbps garantált) letöltési sebességet tartalmazó NetMánia M például két év hűséggel és tv- vagy telefon mellett 4690 forintba kerül havonta, míg a leggyorsabb ajánlat, a NetMánia XXL ugyanilyen feltételekkel 7990 forint.

Azok, akik az új NetMánia csomagjuk mellé T-Home Interaktív TV előfizetést is választanak, a szolgáltatótól egyúttal wifiroutert kapnak, így egyszerre több eszközzel, akár számítógéppel, táblagéppel és okostelefonnal is csatlakozhatnak az otthoni internetszolgáltatásukhoz.

Azóta történt

Előzmények