Internetes fotópályázat a Symantectől

Öt kategóriában várják a nevezéseket július végéig a Symantec amatőr fotósok számára kiírt pályázatán. A kategóriák: Emberek, Állatok, Sportesemények, Különleges alkalmak, Természet és tájak. Az it-biztonsági megoldásokat szállító cég a pályázat névadójául az otthoni felhasználóknak szánt, nagymértékben automatizált mentő és helyreállító megoldást, a Norton Save & Restore-t választotta.

Annak érdekében, hogy valóban amatőr fotósok versengjenek egymással, a pirosszem-effektus eltávolításán kívül semmilyen digitális vagy egyéb változtatás nem alkalmazható a fényképeken. Naponta csak egy kép nevezhető be kategóriánként, de aki rendszeresen visszalátogat az oldalra, naponta új fotót tölthet fel, és megnézheti a világ minden tájáról beérkezett alkotásokat. A versenyben részt vevők regisztráció után a Symantec erre a célra készített magyar nyelvű honlapjára (photocontest.symantec.com/hu) tölthetik fel a fotókat, amelyek mérete nem haladhatja meg az 1 MB-ot.

A képeket 2006. július 31-ig lehet feltölteni a weboldalra, ahol szeptember 1-jén hirdetik ki a nyerteseket, és ezután megtekinthetők lesznek a győztes képek is. Kategóriánként a fődíj egy nagyképernyős plazmatelevízió.

Azóta történt

Előzmények