Intenzív .NET-es képzéseket indít a Microsoft

A Microsoft tapasztalatai szerint itthon is egyre több minősített fejlesztőre van szükség, akik egy iparilag elfogadott szabvány (Microsoft Certified Professional) szerint képesek részt vállalni az új fejlesztési projektekben. „A legújabb technológiákkal kapcsolatos kompetenciák megszerzése időigényes és költséges. A napi munka mellett rendkívül nehéz lépést tartani a fejlődéssel és részt venni komolyabb képzési programokban” – magyarázta Kollár László, a szoftvercég hazai leányvállalata fejlesztési üzletágának igazgatója.

Piaci igény széles körben hozzáférhető, intenzív technológiai képzésekre van, melyeken témakörönként rövid idő – három nap – alatt, alacsony költségek mellett szerezhetők meg a meghatározó microsoftos fejlesztői kompetenciák (Visual Studio 2005 alapú .NET 2.0 Core, Web, Windows és Distributed Application Development ismeretek). Ezért .NET 2.0 Smart program néven ilyen tanfolyamok indítását határozta el a Microsoft a SZÁMALK-kal közösen.

A képzés célja, hogy rövid idő alatt, kedvezményes áron ismertesse meg a programozókat, fejlesztőket és tervezőket a .NET 2.0 technológiákkal, és jó alapot adjon az egyes témákhoz kapcsolódó hivatalos Microsoft-vizsgákra való felkészüléshez és a nemzetközi technológiai szakértői (MCTS) minősítések megszerzéséhez – áll a szoftvercég közleményében.

Azóta történt

Előzmények