2019. február 22., péntek

Gyorskeresés

A Linux Professional Institute partnere lett a NetAcademia

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

Nemcsak Microsoft-, hanem Linux-platformokhoz is kínál képzést a vállalkozás. LPI-tanfolyamokra itthon csak hozzájuk lehet járni.

Hirdetés

A NetAcademia Oktatóközpont a linuxos minősítések legnagyobb független kibocsátójával, a Linux Professional Institute-tal (LPI) kötött megállapodása értelmében LPI Approved Training Partner (Minősített Oktatópartner) lett. Ennek eredményeként Magyarországon kizárólag a NetAcademia tarthat hivatalos LPI-tanfolyamokat.

„Az LPI szerepe kiemelkedő a linuxos világban. Gyártófüggetlen képzéseit és minősítéseit világszerte elismerik, így például az IBM-nél vagy a Novellnél is. A Hewlett-Packard esetében az advanced fokozatú minősítés megléte egyenesen az Accredited System Engineer (ASE) minősítés hivatalos előfeltétele” – emelte ki Deim Ágoston, a vállakozás oktatója, aki mostantól részt vesz az LPI tanfolyamaira készülő új tematikák kidolgozásában is.

A tanfolyamok elvégzése után a NetAcademia Oktatóközpontban lehetőség van a háromszintű, junior, advanced és senior kategóriájú minősítések megszerzésére is – közölte a cég.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.