Idén a Vodafone kapta a Cisco Navigátor díjat

A Cisco Magyarország a 2002-ben alapított Navigátor vándordíjat azon ügyfeleinek adja át, amelyek megoldásaikban a leginkább ötvözik a modern technológiák nyújtotta lehetőségeket és a hatékonyságot. Idén a 11. Cisco Expo alkalmából átadott díjat a Vodafone Magyarország Rt. vehette át a Cisco „új generációs hálózat” (NGN, Next Generation Network) koncepciójának következetes alkalmazásáért és sikeres gyakorlati megvalósításáért. A Cisco-partnereknek járó Navigátor kivitelezői díjat a Synergon Informatika Nyrt. vehette át a Vodafone-nál működő hálózati rendszerek megvalósításáért.

A Navigátor díjjal azt az évek óta képviselt megközelítést ismerték el a bírálók, amelyben a Vodafone a hálózatot nem csupán az informatikai rendszer egyik építőköveként alkalmazza, hanem üzleti folyamatainak szerves részeként kezeli. A Vodafone a Cisco NGN architektúráját alkalmazza többek között ügyfélkapcsolati rendszereiben, a széles sávú mobilinternet-alkalmazások terén, az integrált adatközponti és tárolórendszereiben, irodaházában és az új budapesti Shared Service központjában.

Az ünnepélyes átadón György László, a Cisco Magyarország megbízott ügyvezetője dr. Beck Györgynek, a Vodafone Magyaroszág vezérigazgatójának adta át a vándordíjat. A partnerdíjat a Synergon részéről Deim László partnerkapcsolati igazgató vette át.

Azóta történt

  • Arab csodavárosok a sivatagban

    A felhalmozódott vagyont a szaúdi kormány ipari, technológiai és oktatási fejlesztésekre költi, s ez hatalmas lehetőség az IT-ipar főszereplőinek is.

  • A Cisco a szórakoztatóelektronika felé nyitna

    A hálózati berendezéseket gyártó óriáscég a nemsokára megnyíló CES-en debütál a szórakoztató elektronikai piacon.

  • A Cisco betör a médiabirodalmakba

    Az új platform egyrészt a szórakoztatóipari cégek online közösségeinek menedzselésére szolgál, másrészt a médiacégek weboldalain lévő tartalmak jobb kihasználtságát segíti elő.

  • Vodafone: 16 megabit másodpercenként

    A Vodafone sikeres széles sávú mobilinternetes tesztet hajtott végre, amely elméletben megduplázhatja a jelenleg rendelkezésre álló maximális adatátviteli sebességet.

Előzmények