Cisco-képzések indulnak a NetAcademiánál

Stratégiai megállapodást kötött a Cisco szakértőjeként hazánkban is ismert, cseh gyökerekkel rendelkező Alef Nula és a budapesti NetAcademia Oktatóközpont. A megállapodás értelmében a NetAcademia oktatási palettája Cisco-tréningekkel bővül, melyhez az Alef Nula biztosítja a szakmai hátteret.

"A Cisco-képzések köre rendkívül széles, összességében több mint 60 tanfolyamot és az adott területhez kapcsolódó vizsgát foglal magában. Így kézenfekvő volt, hogy fő kompetenciaterületeinket megőrizve a Cisco-képzéseket kiszervezés keretében, a terület legjobbjával együttműködve nyújtsuk" – mondta Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezető igazgatója.

A cseh cég 2004 óta van Magyarországon, fő tevékenységi köre a Cisco-alapú hálózati megoldások bevezetése, valamint a rendszerek üzemeltetéséhez szükséges szakemberek képzése, és a kapcsolódó nemzetközi minősítések kiadása. A két cég az együttműködéstől 20 százalékos növekedést vár a ciscós képzések területén. A résztvevők jellemzően több telephellyel rendelkező, illetve ötvennél több hálózatba kötött munkaállomással rendelkező közép- és nagyvállalatok rendszergazdái, illetve kifejezetten a hálózati eszközök üzemeltetéséért felelős informatikai szakemberek.

Azóta történt

Előzmények