Hazai forgalmazóra talált az EVEREST

Az Eset Software (NOD32 Antivirus System) hazai képviseletét is ellátó Sicontact Kft. megkezdte a kanadai Lavalys Consulting Group termékeinek magyarországi disztribúcióját. A kereskedelmi tevékenységen túl a Sicontact Kft. végzi a marketinggel és a terméktámogatással kapcsolatos teendőket is.

A Lavalys EVEREST termékcsaládja a Magyarországon és külföldön is egyaránt közkedvelt AIDA32 rendszerinformációs, hardverfigyelő és sebességmérő program fejlesztésének megszűnésével keletkezett űrt tölti be. Az ingyenes AIDA32-vel szemben az EVEREST elsősorban a vállalati felhasználók igényeihez igazodó, kereskedelmi szoftver (noha az otthoni felhasználók számára a "Home Edition" változat továbbra is ingyenes).

"Az AIDA32 teljes átdolgozásával született meg az EVEREST. Az EVEREST kapcsán újragondoltuk az alapvető koncepciókat, a felhasználói felület és a terminológiák is sok helyen változtak, finomodtak, valamint kikerült jó néhány olyan megoldás, amelyek nem voltak elég hatékonyak, illetve amelyeket túl sok bírálat ért" – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Miklós Tamás, a Lavalys technikai és fejlesztési igazgatója.

A Lavalys magyarországi honlapjáról letölthető az ingyenes EVEREST Home Edition, illetve az EVEREST Professional időkorlátos próbaváltozata. Mindkét termék rendelkezik magyar nyelvű kezelőfelülettel is.

Előzmények