Frissült az iGO iPhone-os kiadása

Megjelent az iGO My way Magyarország és Románia kiadásának iPhone-ra fejlesztett új változata – jelentette be ma a Nav N Go Kft. Az új verzió két új, előfizetés fejében igénybe vehető szolgáltatást nyújt: az Online Traffic az aktuális forgalmi helyzetről ad információt, a Speedcam pedig a sebességmérő kamerákra figyelmeztet. Újdonság még az iOS 4.x operációs rendszer és az abban elérhető multitasking támogatása.

Az Online Traffic funkcióval a szoftver automatikusan, a legfrissebb forgalmi adatok figyelembevételével tervezi meg az útvonalat, úgy, hogy a vezető elkerülje a torlódásokat és útlezárásokat. A Speedcam funkció pedig az ajánlott útvonal mentén hanggal, valamint a képernyőn megjelenő figyelmeztetéssel jelzi a rögzített és az ismert mobil sebességmérő kamerák helyét. Mindkét szolgáltatásra elő lehet fizetni az alkalmazáson belül, a „bolt” menüpontban, az előfizetés egy évre szól.

Az iGO My way legújabb változata újabb ingyenes térképfrissítést is kínál – közölte a cég.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NNG

Azóta történt

  • Lecseréli a nevét a Nav N Go

    Az iGO My way navigációs szoftvert fejlesztő cég a nevét NNG Kft.-re változtatta. Szerintük ez jobban kifejezi az új irányvonalat.

Előzmények