Hirdetés

2019. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Biztonság rovat

Frissült a Kerio vállalati tűzfala

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT.news

A jelentéskészítő modullal bővített WinRoute Firewall már 64 bites rendszereken is futtatható.

Hirdetés

A Kerio Technologies kiadta a vállalati hálózatok védelmét biztosító Kerio WinRoute Firewall új, 6.3-as verzióját, amely már támogatja a 64 bites Windows operációs rendszereket és a Vistát is. Szintén újdonság az e változatban bemutatkozó StaR statisztikai és jelentéskészítő modul, amely automatikusan elemzi és egyszerűen áttekinthető grafikus formában jeleníti meg a hálózati adatokat és használati mintákat. A forgalmi információkat – beleértve a látogatott weboldalak listáját – akár felhasználókra lebontva is kérhetjük, és ha az opcionális IBM Proventia Web Filter is telepítve van, kategóriákra lebontva is nyomon követhető a megtekintett internetes tartalom.

„Számos jól használható logelemző szoftver működik együtt a Kerio WinRoute Firewall-lal, ám ezeket informatikai szakembereknek készítették. A StaR részletes hálózatforgalmi diagramjai viszont egy böngészőben is megjeleníthetők, így még egy laikus vezető is áttekintheti, hogy a felhasználók miként használják az internetet, és hol szűk a keresztmetszet” – magyarázta a jelentéskészítő előnyeit John Wu, a Kerio termékmarketingért felelős vezetője.

A Kerio WinRoute Firewall a külön megvásárolható kiegészítésekkel egy olyan komplett hálózatbiztonsági csomagként használható, amely az átjárón szűri a vírusokat, tartalomszűrést biztosít, integrált VPN-klienst tartalmaz és hozzáférés-kezelésre is használható. A tűzfal egy jól áttekinthető felületet használó konzolon keresztül vezérelhető – távolról is.

A program 30 napig ingyenesen kipróbálható változata letölthető a Kerio honlapjáról.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.