Tesztelhetők az ESET üzleti védelmi szoftverei

A NOD32-t fejlesztő ESET a héten jelentette be, hogy az üzleti felhasználók számára kifejlesztett megoldásának, az ESET Endpoint Solutions névre átkeresztelt csomagnak a tesztelése az utolsó fázisba lépett, immár a végső kiadásra szánt szoftver minden szolgáltatásával felruházott Release Candidate verziót tesztelhetik a cég vállalati ügyfelei.

Az ESET Endpoint Solutions a már jól ismert termékeket foglalja magába, tehát a vírusirtó motoron kívül személyi tűzfalat és levélszemétszűrőt tartalmazó ESET Endpoint Securityt (korábbi nevén ESET Smart Security Business Edition), az egyszerűbb ESET Endpoint Antivirust (korábbi nevén ESET NOD32 Antivirus Business Edition) és a távmenedzsment-szoftvert, az ESET Remote Administratort. Az RC-verziók ingyenesen letölthetők a cég weboldaláról.

„A termék végső elnevezése a tesztidőszakban született meg, a felhasználók észrevételei alapján választotta a fejlesztőcég azt a nevet, amely a kliensgép biztonságának a védelmét a legjobban fejezi ki” – mondta el Takács Viktória, az ESET termékeit Magyarországon forgalmazó Sicontact marketingigazgatója.

Az ESET Endpoint Solutions új funkciói többek között a valós idejű webes dashboard, a hozzáférési szintek szerint konfigurálható rendszerfelügyelet, a továbbfejlesztett jelentési rendszer, az optimalizált adatbázis-kezelés, az IPv6-támogatás, a kliensek részletesebb konfigurálhatósága és a korábbi állapotok visszaállíthatósága a klienseken.

Azóta történt

Előzmények