A digitális oktatásban segít az Ericsson új programja

A program a járványhelyzet okozta problémákon, fennakadásokon kíván segíteni.

A vállalat bejelentette, hogy az Ericsson az UNESCO Globális Oktatási Koalíciójának keretében elindította digitális programját, amely középiskolások és egyetemi hallgatók számára kínál online oktatási anyagokat a digitális készségek és ismeretek javításához.

Az együttműködés legfőbb elemeként a vállalat Ericsson Educate néven indította el folyamatosan bővülő digitális oktatási programját, amely hatékonyan segíthet az akadályoztatott felsőbb iskolás hallgatóknak világszerte a 21. század új technológiáiról ismereteket szerezni. A program ingyenesen hozzáférhető az Ericsson által kifejezetten erre a célra létrehozott portálon, és számos különböző tanulási módot és ütemet kínál, a célközönség oktatási igényeinek és képzettségi szintjének megfelelően.

Az Ericsson által fejlesztett, digitális oktatási portál többek közt olyan témákban kínál kurzusokat, mint 5G hálózatok, dolgok internete (IoT), adattudomány, automatizálás, mesterséges intelligencia és gépi tanulás. A tananyag az egyetemi hallgatók infokommunikációs ismereteit hivatott javítani, felkészítve őket a távközlési és IKT szektorokban végezhető munkákra.

A Teaching AI az Ericsson által az UNESCO-val együttműködésben készített másik oktatási program, mely a gyermekek és a kiskamaszok igényeinek megfelelően készült. Ennek része egy ingyenes, többnyelvű mesterségesintelligencia-kurzus, amelynek révén a szülők és tanárok segíthetik a gyerekeket, hogy otthoni körülmények között tanulhassanak erről az izgalmas témáról.

Azóta történt

Előzmények