A jövő héten indul a gigabites net a DIGI-nél

Amint azt a nemrég bejelentett sávszélesség-emeléskor közölte a cég, a DIGI elindítja azt a szolgáltatását, mely a lakossági szegmensben a leggyorsabbnak számít majd: a vállalat ma jelentette be, hogy július 15-től lesz elérhető a 1000/100 Mbit sebességű DIGINet.

A cég közölte, hogy a DIGINet 1000 és DIGINet 500 internetcsomagokkal az eddig főleg csak gerinc- és felhordó hálózatokra jellemző sebességek bekerülnek az otthonokba.

Az árakat egyelőre még nem fedték fel, csak annyit írnak közleményükben, hogy „a termék árának kialakításakor a DIGI – korábbi üzletpolitikai elveinek megfelelően – a minél szélesebb körben lehetséges elérést tartotta szem előtt: a DIGINet 1000 és DIGINet 500 hűségidő nélkül is felveszi a versenyt a konkurens piaci szereplők legnagyobb lakossági internetcsomagjainak árával.”

  • Kapcsolódó cégek:
  • DIGI

Azóta történt

  • Itt a sokadik negyedik mobilszolgáltató: a DIGI

    A cég ma közölte, hogy a mobiltenderen elnyert frekvencia felhasználásával a DIGI Magyarországon is önálló, hang- és adatforgalmi szolgáltatást (mobiltelefon és internet) biztosító hálózat kiépítését és üzemeltetését tervezi.

  • A DIGI megkapta a mobilszolgáltatói engedélyt

    A DIGI Kft. átvette a hang- és adatátvitelre is alkalmas frekvenciák használatához és hálózatok üzemeltetéséhez szükséges rádióengedélyt, miután a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság október 16-án aláírta a céggel a hatósági szerződést.

Előzmények