Debrecenbe érkezett a T-Mobile 3G-je

Az ország első 3G szolgáltatását elindító T-Mobile tovább bővítette harmadik generációs hálózatát, amely a fővárost követően Debrecenben is elérhetővé vált, a város kétharmadán már használható. A videotelefonálásra, mobil tévézésre és gyors mobilinternetezésre egyaránt alkalmas T-Mobile 3G hálózat lakosságra vetített lefedettsége országosan ezzel november végén már meghaladja a 15 százalékot.

A 3G megfelelő készülékkel egyszerűen, azonnal és automatikusan igénybe vehető, egyedül a videotelefonálás – év végéig ingyenes a szolgáltatás – igényel egyszeri díjmentes regisztrációt. A 1738-as szám videohívásával igénybe vehető Mobil Tv is, ami szintén díjmentes még.

A 3G gyors kiépítéséhez kapcsolódik, hogy a T-Mobile nemrégiben a 3,5G-nek nevezett HSDPA tesztjeit is megkezdte. Az új megoldással – a sebesség fokozatos növelésével - a későbbiekben akár 10 Mbps adatátviteli sebesség érhető el. Természetesen a 3G mellett a T-Mobile az EDGE-ről sem feledkezik meg, az így elérhető gyorsabb adatátvitel lakosságra vetített lefedettsége év végére 60 százalékos lesz.

Azóta történt

Előzmények