2017. november 17., péntek

Gyorskeresés

Az idei nyarat viszik az alternatív böngészők

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

A Firefox 3.0 után érkezhet az Opera 9.5, melynek éppen tegnap jelent meg az első, kiadásra jelölt változata.

Hirdetés

A nyár eleje most már egész biztosan az alternatív böngészők időszaka lesz; a Mozilla Corporation hosszú fejlesztési ciklus után heteken, de lehet, hogy napokon belül előrukkol az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Firefox 3.0-s verziójával, emellett az Opera Software-nél is az utolsó simításokat végzik a Windows és Mac OS X platformokra elérhető Opera webböngésző 9.5-ös verzióján.

Ilyen lesz az Opera 9.5 új felülete
Ilyen lesz az Opera 9.5 új felülete
Forrás: Opera Software

A szoftvercég két bétaváltozat után tegnap adta ki az új verzió kiadásra jelölt változatát, mely az Opera Software ígérete szerint sokkal stabilabb az eddigi előzeteseknél. A szoftver új verziójában egyebek mellett javították a levelezőkliens korábbi hibáit, könnyebb a frissítés az előző, 9.2-es változatokról, valamint megjelent egy új felület (skin) is a böngészőhöz.

Az Opera böngésző 9.5-es verziójának kiadásra jelölt változata egyelőre a Cnet letöltési központjából, a Download.com-ról érhető el, az Opera Software weboldala jelenleg csak a második bétaváltozatot kínálja fel letöltésre. A szoftvercég saját fórumán egyelőre vegyes fogadtatásban részesült az új verzió; többen továbbra is instabil működésre panaszkodnak, ami még legalább egy (vagy több) kiadásra jelölt változat megjelenését vetítheti előre.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.