A Wrigley az SAP mellett döntött

[Mmd sajtóközlemény] 2002. október 3. - Az SAP AG (NYSE: SAP) ma bejelentette, hogy a Wrigley Company a mySAP.com(r)-ot választotta információtechnológiai platformként az egész világra kiterjedő működés egyesítéséhez és hatékonyságának növeléséhez, az ügyfélszolgálat javításához és az alkalmazottakkal való kommunikáció, illetve a számukra rendelkezésre álló információ javításához.

A szerződés értelmében mintegy 10 ezer Wrigley-alkalmazott fogja használni a mySAP.com megoldásokat. A termék többfázisú bevezetése az alapvető üzleti folyamatokkal indul Európában, az ázsiai/csendes-óceáni régióban, illetve Észak- és Dél-Amerikában. Ezt idővel további megoldások fogják követni, így például az ügyfélkapcsolat-kezelés (CRM), vállalati portálok, valamint humánerőforrás-kezelés. Választásával a Wrigley Company belépett a világ azon vezető fogyasztóitermék-gyártó cégeinek sorában, amelyek az SAP megoldásait választották a globális üzleti folyamatok szabványosításához és integrálásához, és javítják működési nyereségüket és versenyképességüket az iparágon belül.

A Wrigley Company - az édességipar elismert vezetője, valamint a világlegnagyobb rágógumigyártója- és forgalmazója (éves forgalma közel 2,5 milliárd dollár) termékeit több mint 150 országban forgalmazza. A mySAP.commal a cég egyetlen globális, a jövõbeni növekedést is kiszolgáló és a cég általános üzleti stratégiáját támogató üzleti platform alá tudja
szervezni a működését.

A Wrigley a mySAP.com éles üzemét az Egyesült Királyságban, Ausztriában és Hollandiában 2002 januárjában, Spanyolországban és a skandináv területeken pedig 2002 augusztusában kezdte meg. A Wrigley tervei szerint a mySAP.com használatát az Egyesült Államokra 2002 novemberében, Nyugat-Európára 2003 januárjában, Kínára pedig 2003 közepére terjeszti ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • SAP

Azóta történt

Előzmények

  • Forgalomban a Microsoft Operations Manager 2000

    Már kapható a Microsoft Operations Manager 2000 (MOM), mely széleskörű megoldást nyújt a Windows 2000-alapú szerverek központosított esemény és teljesítmény felügyeletére.