A Vodafone mától bővíti 3G szolgáltatásait

Mától Budapest teljes területén elérhető multimédiás szolgáltatásokat mutatott be a Vodafone Magyarország. Marchhart Pál távközléspolitikai igazgató elmondta, hogy ez a stratégiai irány azt jelenti számukra, hogy nemcsak technológiai, de kereskedelmi szempontból is „teljes fegyverzettel” indítják el harmadik generációs szolgáltatásaikat. Az igazgató még azt is elmondta: „3G készülékkínálatunk, új teljes zeneletöltés szolgáltatásunk, a mobil TV, valamint napokon belül elérhető Multimédia és internet csomagjaink, illetve a megújult Vodafone live! tartalmai az ajánlat teljességét és minőségét tekintve, illetve árazásukban is egyedülállóak”.

Mintegy félmillió zeneszámból álló katalógusból tölthetők le közel CD minőségben teljes zeneszámok, ezzel a Vodafone az ország legnagyobb mobil-zeneáruházát nyitja meg. Ráadásul a zeneszámok letöltéséhez és lejátszásához nincs szükség egyedi programok külön letöltésére. Elindítják Mobil TV szolgáltatásukat is, mely számos különleges, kifejezetten mobil készülékre készített programot tartalmaz.

Az elkövetkező hetekben a Vodafone összesen 11 féle 3G mobiltelefon forgalmazását kezdi meg, melyek közül hét exkluzív készüléktípust kizárólag a Vodafone Magyarország ügyfelei vásárolhatnak majd meg.

Azóta történt

Előzmények