A linkfelhő pénzt termelt


Patai László

Lezajlott a WebShop-Experts Kft. által szervezett keresőoptimalizációs verseny díjátadója, melyen több mint félmillió forint értékű nyereményt osztottak ki. A díjátadón megjelent első tíz helyezett négy hónapig tartó munka eredményeként vehette át a kiíró által felajánlott ajándékutalványokat.

Az első helyezett Patai László a győztesnek járó üvegserlegen és készpénznyereményen kívül egy egyéves tárhelycsomaggal és egy hévízi wellness-hétvégével lett gazdagabb. A bajnok már régóta üzletileg is érdekelt az internetes technológiákban, és rendkívül örül a győzelmének, mely a nyereményeken túl egyéb előnyökkel is jár számára.

Zajdó Csaba, a WebShop-Experts Kft. ügyvezetője is elégedett: „Számos pozitív visszajelzés érkezett mind a versenyzőktől, mind a versenyt figyelemmel követő cégektől, mutatva, hogy mindkét oldal számára jövedelmező üzleti kapcsolatok alakultak ki már verseny közben is. Aki üzletileg is szeretne keresőoptimalizációval foglalkozni, annak bizony rendkívül hasznos egy ilyen versenyen elért előkelő helyezés.”


A verseny népszerűségét mutatja, hogy 71 versenyző összesen 220 oldallal indult el, és a verseny csúcspontján 2 milliónál is több találatot adott vissza a Google a linkfelhő szóra.

A versennyel kapcsolatos egyéb eredmények és a verseny végeredménye megtekinthető a www.seo-verseny.hu oldalon.

Előzmények