Aktív témák

  • Eagle16

    addikt

    válasz Murder3 #9911 üzenetére

    Hogyne érteném, a dizájnon lovagolsz...hogy az egyik 1945-ös tervezet, a másik meg 1947-es, és akkor most itt a világvége. Hogy a németek '45 után már nem terveztek tankot...ha terveztek is volna, még akkor is alul maradtak volna.

    A németek nem tudtak rendes tankot tervezni, ennyi. A szovjetek ebben sokkal jobbak voltak.

    A játék készítői nem tehetnek arról, ahogy a történelem alakult és szerintem jól döntöttek hogy nem rakták tele a játékot kitalált harckocsikkal. Ennyi erővel akkor WoW-ozok (amit utálok), kb. ugyanott vagyok. Ott is minden kitalált.

    "vagy csak kitalált sztm még jobb is lenne, csak legyen német oldalon ugyan úgy tank a többivel szembe."

    De hát van...most komolyan nem értem hogy mi zavar ennyi, nem bírod átlőni az Is-4-et traktorral vagy mi? Van pár tank a szovjet oldalon ami erősebb mint kéne, de a német oldalról is tudok kiváló tankokat mondani, amik lekörözik a többit. VK3002DB. Tiger II. Marder II. Tiger (P), Vk1602.

    Ha meg jó a balansz akkor mit érdekel hogy melyik tankot mikor tervezték?

    frame>24: áh, ismerős, néha én is adok egy jókorát egy fűcsomónak, miközben kb. egyáltalán nem is oda célzok. Viszlát 1250 kredit! Körülményesen kell célozni, az biztos...

    r1E3S3E7T: ha a felső részt lőtte át, akkor prémium lőszer...most bevásárolt mindenki, múltkor T29-esemet lőtte át VK3601 a rövid 88-assal, többször is...

    [ Szerkesztve ]

    ₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

Aktív témák