Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    El Halluf pályán, SU 85-el voltam. Minden egyes tankunk beállt kempelni, jött egy pz38 na és bebújt egy szikla mögé, folyamatosan spottolta a kis csapatomnak 5-6 tagját, az arty lövögette is őket, de nem is törődtek vele, csak kempeltek a bokorban tovább...
    Mivel a jó kis búvóhelyeket elfoglalták, gondoltam majd én megszabadulok a kis kellemetlenségtől, de mikor ráfordultam a pz-re olyan össztüzet kaptam, hogy nyikkani sem tudtam. 2 arty lőtt meg egyszerre, gyorsan bevégeztem. Írtam a skacoknak, hogy most ők következnek, mert a pz továbbra is spottolja őket, de nem zavartatták magukat, ők csak a völgyet kémlelték. Közben északi irányból is feltűnt egy heavy, de ez sem érdekelte őket... Ja és ezek 1-2K játékon már túl vannak az in-game-player-ratings mod szerint, mégsem tudnak egy kis fantáziát belevinni a játékba, semmi taktika, csak lőjük a pirosakat oszt kész!

    Nem vártam meg a csata végét, kiléptem gyorsan, de úgy tűnik nekik volt igazuk, mert nyertük a meccset. Mondjuk el nem tudom képzelni hogy csinálták... :))

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák