Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz Djuree #36449 üzenetére

    Mondok valamit. Mi köze a bf-nek az sc2-höz? Látszólag annyi mint a wot-nak a dio3-hoz. Mégis mikor kijött az sc2 sokan mentek el a bf-től is. Ez komolyan meg is látszott a játékon.

    A játék elvileg free. Sokan játszanak tehát vele. De csak úgy tudja megtenni a free palyer ezt ha tud tartani farm tankokat. Mert lássuk be anélkül t8 heavy már csúnyán veszteséges tud lenni. Tehát játszanom kell egy kör mennem a kv-l majd minden bukott is3 meccs után. Mert nem lesz elég kreditem. Nyilván ezzel nem én vagyok egyedül. Ha babrálják a szorzókat kv nem hoz eleget, meg az is3 szinte mindig veszteséges vagy 0-s lesz. Én és gondolom mások is nem azért játszunk, hogy 10 meccs kv egy kör t8-9-10 heavy.
    Nézzük a prem tank árakat (kérdés azoknak csökken-e a kredit hozama). A kv5 kb 29 euró. Ezért kaptál egy mondjuk használható tankot. Egy olyan játékban ami teli van birkákkal és lemingekkel. Akik erősen rontják a játékélményt. Mást nem kapsz a pénzedért.
    A dio3 30 euró lesz. Amiért kapsz egy olyan játékot amihez még 5 év múlva is leülhetsz. Amihez akár 10 év múlva is lesz patch. Akkor mire fog költeni a paraszt szerinted? Wot-ra?
    Nem hiszem. Arról nem beszélve, hogy sok adat nem publikus. Sokszor észrevehető, hogy szólás nélkül valamit piszkáltak egy tankon.
    Itt is elég ha néhány oldalt visszaolvasol. Nem keveseknek van teli a batyuja ezektől a sunyi dolgoktól.

    Murder3: akkor dio3 ennyi. Az aion is most lett pl ingyenes. Ezek meg most akarnak szopatósat játszani. LOL
    Az a baj, hogy wg-nél később gondolkoznak. Olyan oroszosan.
    Lásd t59. Olyan jó lett a szorzója és az mm beosztása, hogy aki megvette az nem nagyon költött utána semmire. Holott ez előre lehetett tudni.

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Aktív témák