Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz joergie #27190 üzenetére

    Én nem köpök le senkit, csupán elmondom a véleményem, hogy mitől lesz egy klán magyar. Ezenkívűl rossz szokásom, hogy kerülöm az olyan helyeket ahol "hivatalosan" lehetek magyar mert én már nativen az vagyok.

    Ráadásul egy minimál honlapot nem találtam, mi ez a "hivatalos" dolog, ki szervezi, mik a céljai stb, stb. Csak egy adatfelvevő lap formot, azt is "selvin" fotós/blogos tárhelyének almappáján, meg a linkelt nyilvános gogli listát.

    Ha van valami konkrét előnye a csatlakozásnak a tagok vagy a teljes klán részére, akkor tartom megfontolandónak, de ilyet nem tudtál mondani és még egy leírást sem találtam mi ez a dolog. Új tagokat nem keresünk, aki meg nem érzi jól magát akkor is elmegy, ha nem vagyunk azon a listán.

    De most őszintén... minek csatlakozni egy olyan "szervezethez" vagy listához vagy miez, amely "hivatalosnak" mondja magát, de mögötte nem látszik erőforrás, cél és közös akarat.
    Lehet hogy túl öreg vagyok már az ilyenekhez, vagy csak súlytalannak érzem, ami másnak fontos? Érvekkel meggyőzhető vagyok....

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák