Aktív témák

  • Trashfan

    csendes tag

    válasz D.Orion #22267 üzenetére

    Én pont az ilyen hülyeségek meg a Matchmaking miatt uninstaláltam a progit pár perce. Most az tette be a kaput, hogy az utolsó 3 meccsemen 6-6 arty volt, úgyhogy nagy játékélményben volt részem.
    Aztán volt hasonló ma mint neked. Nyílt terepem előttem (Murovanka) 100 méterrel megy a csapattársam, belelő egy IS-be, az szépen eltűnik, majd mellettem jelenik meg kb 5 mp múlva, és lő szépeket oldalba.
    Aztán 246 penetrationos Ferdivel nyomulok nagy boldogan, azt meccs végén nézem a táblázatot: 8 lövés, 8 találat, nulla sérülés okozása. Sluggerbe sikerült kritet lőnöm sebzés nélkül, aztán kb ennyi. KV3-at megszoktam már, hogy lepattog, de lőttem oldalról Jagdpanthert (Did'nt even scratch them, vagy mi a fenét mond), és társai. Tisztára olyan érzésem van sokszor, mintha a szerver eldöntené, hogy ebben a körben most nem sebzel, vagy nem találsz, vagy hasonlók.

    Na mindegy nem panaszkodom, hiszen ingyenes játék, olyan amilyen, csak nekem így ebben a formában nem okoz sok örömet, úgyhogy letöröltem azt befejeztem részemről.

Aktív témák