Új hozzászólás Aktív témák

  • blaces

    tag

    Sosem látot XP telepítési nehézségeim vannak, de már unom...

    Az egész úgy kezdődött, hogy behalt az XP (öcsémék gépe, ritkán vagyok itthon)... annyira, hogy még a családi fotókat sem tudtam kiírni, se cd, se usb nem működött se net... sehogy sem... nahmindegy... de sikerült leválasztanom 40 Gb-ot (szerencsére volt ilyen progi :)) az új Xp-nek.
    Oda felraktam az Xp-t mindent piszkosul jól, be lett kairblálva, új progik, ha ismét elmegyek suliba, akkor öcsémék ne nagyon tudják szétszedni egy hamara gépet, jah és átmentetem fotókat/videokat :),
    Aztán a 100Gb-os részt kiakartam iktatni (a halott windowst, hogy ne akarja magát bebootolni és formázni) hogy arra kerüljenek a családi fotók, meg minden :).
    Windows alatt nemtudtam formázni, azt mondta valami progi használja.. ok berakom telepító cd-t és úgy leformáztam a 100Gb-os részt.
    Erre most nem tud bebootolni... nem találja a winyót és ezt írja ki még: hiányzó NTLDR újraindítja a gépet?

    Egyenlőre még nyugodt vagyok. beraktam a telepítő cd-t és a létező windows mappát törlöm, és újat rakok fel, azaz még csak itt vagyok, egyenlőre várok valami konkrét ötletett, hogy mit csináljak, hogyan úszhatnám meg az újra telepítést.

    Remélem jól körülírtam a sztorit :D

    előre is köszi mindent :)

Új hozzászólás Aktív témák